Προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία για το bullying στον 7χρονο στο Βόλο

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση bullying του 7χρονου παιδιού σε Δημοτικό Σχολείο στον Βόλο, όπου μεγαλύτερος μαθητής κατέβασε το παντελόνι του και έπαιζε τρίλιζα στο κορμάκι του, καθώς από την εισαγγελία δόθηκε εντολή για προκαταρκτική έρευνα.

Το νέο σοκαριστικό περιστατικό εκφοβισμού ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της μητέρας του 7χρονου αγοριού μέσω ανάρτησης που έκανε η ίδια, σύμφωνα με την οποία μεγαλύτερος μαθητής του σχολείου κατέβασε το παντελόνι του παιδιού της και ζωγράφισε τρίλιζα στα ευαίσθητα σημεία του σώματος του.

«Τον έβριζε συστηματικά και τον κλωτσούσε με αποτέλεσμα ο γιος μας να εκδηλώνει άρνηση να πάει στο σχολείο, ειδικά τις τελευταίες 15 ημέρες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας του μικρού παιδιού που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στο γιο του.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του 7χρονου έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γιώργο Πολύζο.

Επιπλέον καταθέσεις για το περιστατικό

Ήδη η Εισαγγελία Βόλου έχει δώσει εντολή στην Αστυνομία ώστε να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την περιοχή.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας θα ληφθούν επιπλέον καταθέσεις από τα δύο εμπλεκόμενα παιδιά. Επίσης θα καταθέσουν εκ νέου τόσο οι κηδεμόνες του 7χρονου, όσο και οι γονείς του μεγαλύτερου μαθητή που φέρεται να άσκησε bullying στον μικρό. Η Εισαγγελία Βόλου διέταξε επίσης τη λήψη καταθέσων από τη διευθύντρια του σχολείου αλλά και άλλων μαθητών παρουσία ψυχολόγου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This