Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 18χρονο που σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του

Must Read

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίτερα ο 18χρονος ο οποίος χθες το βράδυ σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του μέσα στο σπίτι της οικογένειας στη Νέα Σμύρνη και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα το οποίο έγινε για μια μπλούζα που πήρε το θύμα να τον ρωτήσει!

Δείτε βίντεο:

 

Ο εισαγγελέας άσκησε στο καθ’ομολογίαν δράστη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος.

Δείτε βίντεο:

Η αναφορά της αστυνομίας για το περιστατικό

«Το απόγευμα της 26ης Δεκεμβρίου ο 16χρονος βρισκόταν μέσα στο σπίτι μαζί με τον 18χρονο αδερφό του, τη μητέρα τους, τη γιαγιά τους και την 20χρονη σύντροφο του 18χρονου

Στις 19:30 της ιδίας, τα αδέλφια διαπληκτισθήκαν για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα σχετικά με τα ρούχα τους (μία μπλούζα). Στη συνέχεια, και παρά τις προσπάθειες της μητέρας τους και της γιαγιάς τους για να τους ηρεμήσουν, άσκησαν σωματική βία ο ένας στον άλλον με γροθιές και κλωτσιές. Ο καβγάς κλιμακώθηκε και ο 18χρονος, αφού βρήκε ένα ψαλίδι το οποίο βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα τους, κυνήγησε τον 16χρονο, ο οποίος προσπάθησε να κρυφτεί στο χώρο του σαλονιού κλείνοντας την πόρτα. Ο 18χρονος, άνοιξε την διαχωριστική πόρτα του σαλονιού και με το ψαλίδι που είχε πάνω του, τραυμάτισε σοβαρά στην περιοχή του στήθους τον αδερφό του.

Η σύντροφος του δράστη κάλεσε το Ε.Κ.Α.Β. το οποίο έφτασε στην οικία, όπου παρασχέθηκαν στον 16χρονο οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «ΛΑΙΚΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σπίτι στις 20:45 όταν και είδαν το θύμα αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του στο πάτωμα της κουζίνας, ενώ το πλήρωμα του Ε.Κ.Α.Β. παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Στο χώρο της κρεβατοκάμαρας, βρέθηκε το μοιραίο ψαλίδι με μαύρη και κόκκινη λαβή, στην αιχμή του οποίου υπήρχε αίμα.

Ο 18χρονος ομολόγησε το έγκλημα και κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θα οδηγηθεί με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία ενώπιον κ. Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης σήμερα το πρωί».

(κεντρική φωτογραφία ertnews.gr)

Δείτε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Την εκδοχή του ατυχήματος προέβαλε η μητέρα και ο 18χρονος – Η μαρτυρία γειτόνισσας

Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Τα δύο αδέλφια είχαν τσακωθεί ξανά για την ίδια μπλούζα!

Ομολόγησε ο 18χρονος τη δολοφονία του αδελφού του στη Νέα Σμύρνη: Κάρφωσε το ψαλίδι στο στήθος του για μία… μπλούζα!

Μυστήριο στη Νέα Σμύρνη: 16χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του – Παρόντες τη μοιραία στιγμή η μητέρα και ο αδερφός του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This