Εκτέλεση Ζαμπούνη: Πιθανότατα από την πρώην Σοβιετική Ένωση οι εκτελεστές – Εξετάζονται ομοιότητες με την δολοφονία Ρουμπέτη

Ποια στοιχεία εξετάζει η ΕΛΑΣ

Must Read

Ενισχύονται οι εκτιμήσεις πως οι δολοφόνοι του αρχιμαφιόζου Βαγγέλης Ζαμπούνη προέρχονται από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης κάνουν όλο και περισσότερο τις τελευταίες ώρες τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία ασχολούνται εντατικά με την εκτέλεση με τις 97 σφαίρες τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο βενζινάδικου του 44χρονου στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Δείτε βίντεο:

Η ΕΛΑΣ έχει διαπιστώσει από το οπτικό υλικό που υπάρχει από το έγκλημα πως ένας από τους δολοφόνους είναι πολύ έμπειρος στην χρήση ισχυρών όπλων και με τα δύο χέρια.

Όπως έχουν δει οι αστυνομικοί, μπορεί να κρατά στο ένα χέρι το καλάσνικοφ ενώ με το άλλο βγάζει πιστόλι και πυροβολεί και με αυτό. Εκπαίδευση τέτοιου είδους έχουν οι δυνάμεις ασφαλείας της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, οι οποίοι εκπαιδεύονταν να ρίχνουν και με τα δύο χέρια.

Δείτε βίντεο:




Την ίδια στιγμή από την έρευνα μέχρι στιγμής έχουν προκύψει κοινά χαρακτηριστικά με την δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη ή αλλιώς «Ράμπο»  στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους πληρωμένους εκτελεστές οι οποίοι γνωρίζουν καλά να «χτυπούν» τεθωρακισμένα οχήματα. Ο Ρουμπέτης ήταν γνωστός στις αρχές για την δολοφονία οπαδού του Παναθηναϊκού το 2007 αλλά και για πολλούς εκβιασμούς.

Στη δική του περίπτωση δολοφονίας, οι εκτελεστές είχαν ανοίξει πυρ την στιγμή που βρισκόταν μέσα στο πολυτελές και θωρακισμένο τζιπ του μαζί με τον επίσης μαφιόζο Διονύση Μουζακίτη ενώ στη συνέχεια το αυτοκίνητο των δραστών είχε βρεθεί καμμένο όπως και μετά το έγκλημα της περασμένης Κυριακής.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This