Απολογείται η 39χρονη που σκότωσε τον ξυλουργό στη Χαλκίδα– Άγνωστο παραμένει το κίνητρο της δολοφονίας

Της έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία

Must Read

Το κατώφλι του ανακριτή περάσει νωρίτερα η 39χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι δολοφόνησε άγρια με πολλαπλές μαχαιριές τον 43χρονο ξυλουργό στην Χαλκίδα.

«Την κακοποιούσε ο σύζυγός της»

Η κατηγορουμένη δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο αναφορικά με το κίνητρο του εγκλήματος, με τα ερωτηματικά γύρω από το τι όπλισε το χέρι της ολοένα και να πληθαίνουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την 39χρονη παρακολουθούσε ψυχίατρος τα τελευταία δύο χρονιά, και εντατικά τους τελευταίες τρεις μήνες. Ωστόσο, θολό παραμένει ακόμα το τοπίο γύρω από το κίνητρο του άγριου εγκλήματος. «Είμαι συντετριμμένη, ήξερα πως αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της η σύζυγος του 43χρονου. Την ίδια στιγμή, την εκδοχή του για τον πιθανό λόγο που οδήγησε την 39χρονη στη δολοφονία του άτυχου 43χρονου ξυλουργού παρουσίασε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης. «Η κακοποίηση από τον σύζυγο “όπλισε” το χέρι της 39χρονης» επισήμανε με νόημα, ενώ  ξεκαθάρισε ότι μεταξύ του θύματος και της δράστιδος δεν υπήρχε κανένας δεσμός. «Τίποτα δεν τη βασάνιζε 15 χρόνια, τίποτα απολύτως. Είναι μια δικαιολογία, που εφευρέθηκε για να καλύψει την πράξη της. Τα σενάρια δημιουργούνται, για να καλύψουν τα αδικαιολόγητα. Ουδέποτε υπήρξε δεσμός ούτε σχέση του θύματος με την 39χρονη», σημείωσε ο κ. Τάρτης. 

Διαψεύδει την κακοποίηση

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Θεμιστοκλής Kωνστιλίδης ανέφερε ότι κατηγορούμενη λατρεύει τον σύζυγό της, όπως έχει πει η δράστιδα στον ίδιο. «Άλλα σημάδια έχουν δείξει ως ζευγάρι σε εμένα. Στην απολογία της — που ακόμα τη συντάσσουμε — δεν έχει αναφέρει ούτε μία φορά ότι την κακοποιούσε συστηματικά ή ότι της είχε σπάσει το κινητό. Αυτά που ανέφεραν οι γονείς της, η κοπέλα τα διαψεύδει…» δήλωσε ο δικηγόρος. Ερωτώμενος εάν θα ζητήσει ψυχιατρική εξέταση για την εντολέα του, ο κ. Κωνστιλίδης είπε: «Την παρακολουθούσε ψυχίατρος τα τελευταία 2 χρόνια, τους 3 τελευταίους μήνες εντατικά…».

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This