Αρνείται τις κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του ο 47χρονος γιατρός – «Με διαβάλλει η πρώην σύζυγός μου»

Must Read

Η νέα φρικιαστική υπόθεση ασέλγειας με θύμα ένα 4χρονο κοριτσάκι από τη Λάρισα το οποίο φέρεται να κακοποιούσε ο πατέρας του έχει παγώσει το πανελλήνιο. Την ίδια ώρα ο 47χρονος γιατρός, πατέρας του παιδιού, που βρίσκεται στη φυλακή, επιμένει στην αθωότητά του, υποστηρίζοντας ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας από την πρώην σύζυγό του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του Mega ο γιατρός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε πως τον διαβάλλει η πρώην συζύγός του.

«Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως το μοναδικό μου μέλημα ήταν πάντα το παιδί, από τη στιγμή της γέννησής του. Σχετικά με τα όσα αναφέρονται για δήθεν παλαιότερες συμπεριφορές μου, αν αυτές υποθέσουμε ότι είναι αληθινές, που δεν είναι, θα έπρεπε η πρώην σύζυγός μου άμεσα να με καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές αλλιώς είναι επικίνδυνη και δεν μπορεί να προστατέψει το ίδιο της το παιδί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συλληφθείς.

«Ακόμη είναι δυνατόν να υπήρχαν φωτογραφίες και στοιχεία με εμένα δήθεν γυμνό και αυτά να μην αναφέρθηκαν ποτέ από την ίδια στις τόσες δικαστικές μας διαμάχες; Δυστυχώς, όλα αυτά προκύπτουν ξαφνικά τώρα που της δόθηκε η ευκαιρία ώστε να ικανοποιηθεί ο εγωισμός της με το να με διαβάλλει. Η αλήθεια θα λάμψει μετά τα αποτελέσματα των αστυνομικών αρχών», πρόσθεσε.

Αρνείται τα πάντα

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, Γιάννη Αργυρόπουλο, ο οποίος μίλησε επίσης στην εκπομπή, ο πελάτης του αρνείται τα πάντα.

«Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα. Η δικαστική διαμάχη είναι το τελευταίο έτος. Το μοναδικό ενοχοποιητικό στοιχείο είναι η κατάθεση του παιδιού. Η απορία είναι εάν αυτά είναι βιωματικά ή αφηγηματικά», είπε και συμπλήρωσε: «Ο κατηγορούμενος θεωρεί πως επειδή η μητέρα προσπαθεί να διαβάλλει τον πατέρα στο παιδί. Δεν ήταν γυμνός μέσα στο αμάξι, όπως ήταν στο αυτοκίνητο έτσι ήταν και στον παιδότοπο. Η θέση του ήταν πως περίμεναν στο αμάξι γιατί τάιζε το παιδί».

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα για τον 47χρονο γιατρό ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Αμέσως η Αστυνομία επιλήφθηκε του θέματος και προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα ο οποίος από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Στο μεταξύ, καθαρή είναι η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο 4χρονο κοριτσάκι με τη μητέρα της μικρής να δηλώνει ανακουφισμένη που υπήρξε έγκαιρη παρέμβαση και δεν προχώρησε η κατάσταση.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This