Βίντεο ντροπής μέσα σε δικαστήριο, αλλά ο υπουργός παραμένει βιδωμένος στην καρέκλα του…

Νόμος και τάξη: Το πιο σύντομο ανέκδοτο στη χώρα του Μητσοτάκη…

Must Read

Κάπου εδώ, εάν υπάρχει η παραμικρή αίσθηση πολιτικής αξιοπρέπειας, ο υπουργός Δικαιοσύνης θα έπρεπε να υποβάλει την παραίτησή του.

Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό να βλέπεις την μετατροπή ακόμα και του ναού της δικαιοσύνης σε «τσίρκο». Η εξέλιξη αυτή φυσικά δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, η δικαιοσύνη απαξιώθηκε, αποδυναμώθηκε, έντιμοι δικαστικοί λειτουργοί κυνηγήθηκαν ανελέητα, προκειμένου να «παραδειγματιστούν» οι υπόλοιποι και να μην ακουμπάνε τα κυβερνητικά στελέχη.

Ήταν λοιπόν επόμενο οι δικαστικές αίθουσες να απαξιωθούν, όπως ακριβώς φαίνεται και στο βίντεο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ασφαλώς στην καρέκλα βιδωμένος ο υπουργός. Τι διάολο, για μια καρέκλα ζούμε! Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν παραιτήσεις.

  2. Οι ΜΚΟ κατάντησαν να είναι μέρος αυτού που ονομάζουμε “βαθύ κράτος” και αυτό είναι ανεπίτρεπτο, για μία χώρα που σέβεται τον εαυτό της. Ο George Soros έχει χωθεί γερά στη Κυβέρνηση του Μητσοτάκη, αλλά και παλαιότερα επί Τσίπρα.
    Η χαρά των Δικαιωματιστών σε όλο τους το μεγαλείο. Όμως ποιός πληρώνει τα σπασμένα? Ο Έλληνας Φορολογούμενος είναι ο Εχθρός του Μητσοτακισμού και διώκεται καθημερινά για να πληρώνει τους γραφιάδες όπως αυτούς στην Αστυνομία και την Δικαοσύνη. Ανίκανοι 600.000 δημόσιοι υπάλληλοι, παρά την επιβολή του GOV GR στην καθημερηνότητα των Ελλήνων υπηκόων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This