Αφίσα-ντροπή των αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας!

Must Read

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί μια αφίσα που εδώ και λίγες ημέρες «κοσμεί» τοίχους και κολόνες στο κέντρο της Αθήνας. Ουσιαστικά πρόκειται για επιστολή αντιεξουσιαστών, οι οποίοι, εκτός των άλλων, αρέσκονται να ασχολούνται και με τα εθνικά θέματα της χώρας μας, από τη δική τους «σκοπιά», η οποία είναι αντίθετη με τις εθνικές διεκδικήσεις μας. Το κείμενο έχει τίτλο «Μήπως τελικά είμαστε rogue state», το «υπογράφει» η «Αντιφασιστική συνέλευση Autonome-Antifa», «παραλήπτης» είναι το υπουργείο Εξωτερικών και το θέμα είναι οι επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με τη Βουλή της Λιβύης.

«Αγαπητό υπουργείο, με χαρά βλέπουμε ότι αποφασίσατε επιτέλους να μας αποκαλύψετε το ”ζήτημα της Λιβύης” και θα θέλαμε να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας για τις περίτεχνες ενέργειές σας» αναφέρει η επιστολή.

Και προσθέτουν: «Ότι, παρ’ όλα αυτά, η πρόσφατη τουρκική δραστηριότητα στη Λιβύη μπορεί να παρουσιάζεται ως ”απρόσμενη πρόκληση άνευ προηγουμένου” είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για το οποίο σας αξίζουν συγχαρητήρια. Το ίδιο και για την προσέγγιση με τη ”Βουλή της Λιβύης” και τον ”στρατηγό Χαλίφα Χαφτάρ”. Ότι αυτοί οι νέοι μας σύμμαχοι δεν είναι αναγνωρισμένοι από τον ΟΗΕ αποτελεί παρωνυχίδα μπροστά στη δυνατότητα να συμπληρωθεί η βεντάλια των συμμαχιών μας ταιριαστά από τον καλόκαρδο κύριο Νετανιάχου στον δημοκρατικό στρατηγό Σίσι και τελικά στον αγωνιστή στρατηγό Χαφτάρ!».

antifa

Στη συνέχεια εκφράζουν την ανησυχία τους «μήπως η οκταετής μας συμμετοχή σε πολέμους δι’ αντιπροσώπων και η θεαματική προσέγγισή μας με ”κυβερνήσεις” μη αναγνωρισμένες από τον ΟΗΕ κινδυνεύει τελικά να καταστήσει την Ελλάδα rogue state, κράτος που αποκλίνει από τη ”Διεθνή Κοινότητα’‘, όπως, π.χ., η Βόρειος Κορέα; Θα ήμασταν το μοναδικό rogue state ”πυλώνας σταθερότητας”, συνεχίζοντας την παράδοση της ελληνικής μοναδικότητας!».

Δείτε επίσης: Γυαλιά καρφιά τα έκαναν αντιεξουσιαστές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Εμπρηστικές επιθέσεις στην Άνω Πόλη

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η «Αντιφασιστική συνέλευση Autonome-Antifa» γεμίζει την Αθήνα με αφίσες με αφορμή τα εθνικά μας θέματα και τις διεκδικήσεις της Τουρκίας εις βάρος της χώρας μας. Ακόμα υπάρχουν στους τοίχους της πρωτεύουσας κολλημένες παλαιότερες αφίσες, όπου γίνεται αναφορά σε προσπάθεια της Ελλάδας να «περικυκλώσει» την Τουρκία!

Antifa

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This