Πέτρος Νερατζούλης: Τον απέλασαν από τις ΗΠΑ και τον ψάχνει όλη η Κρήτη

Must Read

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του 50χρονου μηχανικού ηλεκτρονικών υπολογιστών Πέτρου Νερατζούλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ξαφνικά τον Μάιο του 2019 από τις Γούβες Ηρακλείου.

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του αδελφού του να τον εντοπίσει, ο 50χρονος δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα σημεία ζωής, ενώ οι οικείοι του ψάχνουν τον μίτο στον λαβύρινθο της εξαφάνισης στο μπερδεμένο οικογενειακό παρελθόν που τον οδήγησε ακόμα και στην απέλαση από την Αμερική!

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», ο 50χρονος ζούσε και εργαζόταν στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει οικογένεια, όταν ξαφνικά η τότε σύντροφός του με την οποία είχε αποκτήσει ένα αγοράκι αποφάσισε να τον καταγγείλει στις Αρχές για παράνομη διαμονή στη χώρα, με αποτέλεσμα να απελαθεί στην Ελλάδα.

Στα παγκάκια

Ο ίδιος, άνεργος και άστεγος, κατέληξε στα παγκάκια της Αθήνας και του Πειραιά, αναζητώντας έναν τρόπο να επιστρέψει στη γενέτειρά του, την Κρήτη. Τελικά, μία συντοπίτισσά του τού έβγαλε το εισιτήριο για να γυρίσει στις Γούβες και να βρει τον αδελφό του, με τον οποίο διέμενε μέχρι τη στιγμή της εξαφάνισής του.

Τραγική ειρωνεία, τα λόγια του αδελφού του, που πάντα ανησυχούσε για εκείνον και του ζητούσε να τον ενημερώνει πού βρίσκεται. «Να μη σε ψάχνω στη Νικολούλη» του έλεγε χαρακτηριστικά, δίχως να μπορεί να προβλέψει πως τα λόγια του θα αποδεικνύονταν προφητικά.

Δείτε επίσης: Το Μετρό «αγνοείται», η επέκταση μας… μάρανε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This