Έβγαλαν και πάλι μαχαίρια οι μετανάστες στην Μόρια – Βρέθηκε απαγχονισμένος Ιρανός κρατούμενος

Must Read

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις ανάμεσα σε εθνοτικές ομάδες μέσα στο ΚΥΤ Μόριας.

Άνδρες της ασφάλειας κατόπιν εντάλματος του εισαγγελέα Μυτιλήνης συνέλαβαν  27χρονο Αφγανό που επιτέθηκε και  τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι έναν 20χρονο Σομαλό. Ο 27χρονος μαζί με άλλους ομοεθνείς του επιτέθηκαν στον Αφρικανό και σε τρεις φίλους και συμπατριώτες του τους οποίους είχε επισκεφθεί στη Μόρια για να αρπάξουν τα κινητά τους.

Δείτε επίσης: Νάρκη κατά της εθνικής ασφάλειας η Υπουργική απόφαση για μεταναστευτικό και «ασφαλείς χώρες»

Τότε οι  Σομαλοί είχαν αντισταθεί  και οι επιτιθέμενοι τους χτύπησαν ενώ ο 20χρονος δέχθηκε πλήγμα από το μαχαίρι του 27χρονου και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Μυτιλήνης, με την κατάσταση του να θεωρείται κρίσιμη. Το θύμα είχε γλιτώσει τον περασμένο Ιούνιο όταν βυθίστηκε η βάρκα που τον μετέφερε στη Λέσβο και από τότε διέμενε σε ξενώνα ΜΚΟ στη Μυτιλήνη.

Απαγχονισμένος Ιρανός

Eπίσης, ένας 31χρονος Ιρανός που βρίσκονταν στο προαναχωρησιακό κέντρο της Μόριας βρέθηκε απαγχονισμένος. Στο συγκεκριμένο κέντρο υπάρχουν 85 κρατούμενοι μετανάστες.

Σε διάφορα ειδησεογραφικά site κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες η είδηση για την σύλληψη ενός Αλγερινού ο οποίος είχε κλέψει χτυπήσει και απειλήσει Έλληνες επιβάτες λεωφορείου της γραμμής 10 του ΟΑΣΘ, φωνάζοντας μάλιστα «θα σφάξουμε τους Έλληνες και θα βιάσουμε τις γυναίκες τους»

Το newsbreak.gr υπεύθυνα δεν έσπευσε να υιοθετήσει μια είδηση που ήταν αδύνατο να διασταυρωθεί, ωστόσο το καταθέτουμε τώρα και αυτό για να προστεθεί στον γενικό προβληματισμό γύρω από το μεταναστευτικό.

Συγκρούσεις σαν και αυτές που ζουν καθημερινά οι κάτοικοι γύρω από την Μόρια, καταστάσεις που μπορεί να εξελιχθούν πέρα από κάθε όριο ίσως είναι η αυριανή μας καθημερινότητα αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός αφίξεων…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This