«Κάποιοι σε βλέπουν λες και έχεις λέπρα»! Σοκαριστικό παράπονο από 48χρονη που νοσεί από τον κορωνοϊό

Must Read

Μια 48χρονη γυναίκα, με κορωνοϊό, που είχε ταξιδέψει στο Ισραήλ με το γκρουπ, που πήγαινε στους Αγίους Τόπους, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί Σου» στον ΣΚΑΪ.

Η ίδια δήλωσε πως ενώ ο κόσμος την βλέπει σαν λεπρή, αυτό που φοβάται εκείνη περισσότερο είναι μήπως νοσήσει κάποιος που ήρθε σε επαφή μαζί της.

Όπως αποκάλυψε η 48χρονη γυναίκα, από την πρώτη στιγμή μπήκε σε καραντίνα, όπως και η οικογένειά της. Αλλά ακόμη και στον κατ’ οίκον περιορισμό, έρχεται εις γνώσιν τους πως κάποιοι «σε βλέπουν λες και έχεις λέπρα. Έχουμε στενοχωρηθεί πολύ, γιατί λένε διάφορα… Ότι είμαστε ανεύθυνοι».

«Έχουμε θορυβηθεί, έχουμε φοβηθεί και είμαι καραντίνα στο σπίτι, επειδή ήμαστε στο ίδιο γκρουπ. Είμαι θετική κι εγώ. Απλά δεν έχουμε συμπτώματα, ούτε οι γύρω μου. Έχουμε κλειδωθεί μέσα. Κρατήσαμε αποστάσεις πριν βγουν τα τεστ. Με το που το υποψιαστήκαμε και ακούστηκε, μπήκαμε σε καραντίνα όλοι», λέει.

Από την πρώτη στιγμή, ο ΕΟΔΥ τους συμβούλεψε να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, αφού δεν έχουν συμπτώματα.

«Ούτε αγωγή δεν παίρνουμε. Δεν χρειάζεται, γιατί δεν έχουμε συμπτώματα. Απλά τώρα έχουμε την επιβεβαίωση και παρακαλάμε να μην έχουμε σοβαρά συμπτώματα», συνέχισε η 48χρονη και κατέληξε:

«Δεν θέλω να ακούσω ότι κάποιος που ήρθα σε επαφή έπαθε κάτι. Δεν είναι θέμα τύψεων, είναι θέμα ότι ήρθα σε επαφή. Αν το ήξερα, δεν θα ερχόμαστε».

Δείτε επίσης: «Κλείδωσε»! Στον Δήμο Σιντικής Σερρών η νέα κλειστή δομή για τους αιτούντες άσυλο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This