Ανάστατοι οι συγγενείς των δεκατριών νταλικιέρηδων: «Τους κρατούν φυλακισμένους χωρίς λόγο!» (video)

Must Read

Καταγγελίες από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους των δεκατριών εγκλωβισμένων στα σύνορα Τουρκίας – Ιράκ Ελλήνων νταλικιέρηδων, για την αδιαφορία της πολιτείας. 

Στη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι των οδηγών που βρίσκονται εδώ και τουλάχιστον 12 μέρες ακινητοποιημένοι, έκαναν λόγο για κατάσταση ομηρίας, με την οποία οι τούρκικες αρχές ενδεχομένως προσπαθούν να προκαλέσουν την Ελλάδα.

συγγενεις εγκλωβισμένων νταλικιερηδων

Όπως είπαν, οι οδηγοί, πλέον, δεν έχουν τροφή και ρούχα, ενώ, κάποιοι από αυτούς, αντιμετωπίζουν θέματα υγείας και τους τελειώνουν τα φάρμακα. Την ίδια στιγμή όλο αυτό το διάστημα αιμορραγούν οικονομικά οι ίδιοι και οι οικογένειές τους καθώς δεν μπορούν να δουλέψουν ενώ τα έξοδα τρέχουν διαρκώς.

συγγενεις εγκλωβισμένων νταλικιερηδων

Συγγενείς των οδηγών κατήγγειλαν πώς μόνο εκπρόσωπος της Ελληνικής πρεσβείας στο Ιράκ ενδιαφέρθηκε να τους επισκεφτεί, χωρίς ωστόσο από τότε να έχει ληφθεί καμία άλλη μέριμνα από την πλευρά της Ελληνικής κυβέρνησης, την οποία παρακάλεσαν να δράσει άμεσα.

Διαβάστε επίσης: Στις ευπαθείς ομάδες του κορωνοϊού οι καπνιστές και οι ασθενείς με υπέρταση, σύμφωνα με νέα έρευνα

Υπενθυμίζουμε πως οι τούρκικες αρχές δεν επιτρέπουν στους οδηγούς να περάσουν τα σύνορα με την ψευδή δικαιολογία ότι μπορεί να πάσχουν από κορωνοϊό, τη στιγμή που επιτρέπουν φορτηγά από άλλες χώρες να περνούν κανονικά.

  • Δείτε σχετικά βίντεο:

Πηγή: grtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This