Κυριακή 20/6/2021

Ιβάν Σαββίδης: Δωρεά στο ΑΧΕΠΑ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Η Ελλάδα, όπως και κάθε άλλη γωνιά του πλανήτη, περνάει δύσκολες ώρες και δίνει μάχη για να αποφύγει την ευρύτερη διασπορά της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ενώ ήδη αρχίσαμε να μετράμε νεκρούς.

Στις δύσκολες αυτές ώρες, που δεν περισσεύει κανείς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, προχωρώντας σε σπουδαία δωρεά, προσφέροντας αναπνευστήρες και άλλο πολύτιμο ιατρικό υλικό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, μετά από παρότρυνση του κόσμου, ο οποίος το ζητούσε μέσα από τα social media.

Επιπλέον, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να καταγράψουν τις αυξημένες ανάγκες του ΑΧΕΠΑ και να προχωρήσουν σε δωρεά μηχανημάτων και άλλων αναγκαίων υλικών για την διαχείριση της κρίσης. Παράλληλα, ανάλογη παροχή βοήθειας θα προσφέρει και σε νοσοκομείο στην Κύπρο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κάνει πιο εύκολο το έργο των ηρωικών γιατρών, που δίνουν καθημερινά μάχη με τον φονικό ιό.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Σαββίδης αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, απαντώντας σε επίκληση για βοήθεια, ότι ήδη ο Ιβάν Σαββίδης δραστηριοποιήθηκε και έστειλε ιατρικό υλικό στο ΑΧΕΠΑ: «Το έκανε. Είναι καθήκον όλων μας να βοηθήσουμε, όπως μπορούμε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ