Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Κάτοικοι καταγγέλλουν φθορές και κλοπές από μετανάστες στη Μόρια (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Οι κάτοικοι στη Μόρια της Λέσβου είναι τρομοκρατημένοι με την εγκληματική δραστηριότητα ορισμένων μεταναστών που διαμένουν στο καταυλισμό. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι οι μετανάστες εισβάλλουν σε ξένες περιουσίες, δημιουργούν ζημιές και καταστρέφουν του ελαιώνα.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που ζητούν άμεσα επέμβαση της αστυνομίας:

«Σε αγροτική κατοικία στον κάμπο, την οποία ο ιδιοκτήτης της δεν μπορεί να επισκεφτεί χωρίς έγγραφη άδεια και συγκεκριμένο λόγο, αφού έσκαψαν στην κυριολεξία τον τοίχο της πόρτας, έσπασαν τη μεταλλική θωράκιση του παραθύρου αφαίρεσαν ψυγείο και λοιπές οικοσκευές. Μέρος των κλοπιμαίων είχαν βρεθεί πριν από τρεις ημέρες σε μπλόκο της Αστυνομίας έξω από το ΚΥΤ».

moria_2
moria_3
moria_4
moria_5
moria_6
moria_7
moria_8
moria_9
moria_10
moria_11
moria_12
moria_13

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ