Τετάρτη, 21 Απρ 2021

«Δείπνο Αγάπης» από τους εργαζόμενους του ΗΡΩΝΑ για τους άστεγους της Αθήνας

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η Εταιρία Παραγωγής και Προμήθειας Ενέργειας «ΗΡΩΝ», ανταποκρίθηκε για δεύτερη φορά στην πρόσκληση της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Δείπνο Αγάπης», για τη συνεισφορά της Εταιρίας και των εργαζομένων της στην κάλυψη των αναγκών σίτισης των αστέγων συμπολιτών μας στο Μοναστηράκι και το Θησείο.

Η ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης» υλοποιεί ένα αθόρυβο και δύσκολο ανθρωπιστικό έργο για την κάλυψη βιοτικών αναγκών της ευάλωτης αυτής ομάδας του πληθυσμού. Καλεί κάθε Πέμπτη επιχειρήσεις να ενταχθούν σε αυτή την προσπάθεια της μέσα από την προσφορά «Δείπνου Αγάπης».

Έτσι, την Πέμπτη 25 Ιουνίου οι εργαζόμενοι του ΗΡΩΝΑ έχοντας ζητήσει και την εθελοντική συνδρομή και καθοδήγηση του ExecutiveChef Δημήτρη Σκαρμούτσου μαγείρεψαν 300 μερίδες φαγητού εκτελώντας δύο συνταγές μαγειρικής του γνωστού Chef. Η προετοιμασία και παρασκευή των πιάτων έγινε σε εγκαταστάσεις της GruppoCucine οι οποίες και προσφέρθηκαν επίσης αφιλοκερδώς.

Το βράδυ της ίδιας μέρας οι άνθρωποι της ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης» μοίρασαν τις μερίδες φαγητού στους άστεγους του κέντρου της Αθήνας.

Η Εταιρία Παραγωγής και Προμήθειας Ενέργειας «ΗΡΩΝ» είχε ανταποκριθεί και τον περασμένο Απρίλιο, μέσα στη δύσκολη περίοδο του lockdown που επιβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, σε αντίστοιχη πρόσκληση της ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης».

Στις πρώτες προτεραιότητες των δράσεων ΕΚΕ του ΗΡΩΝΑ βρίσκονται οι πράξεις αλληλεγγύης και υποστήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και αυτές θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση.

Ο πρώτος πάροχος

Ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον 1ο ιδιώτη που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, στην παραγωγή και προμήθεια ενέργειας. Λειτουργεί 2 μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582MW.

Περισσότεροι από 170.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η μετοχική σύνθεση του ΗΡΩΝΑ είναι εγγύηση εμπιστοσύνης και αποτελείται από:

  • τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, τον μεγαλύτερο Έλληνα επενδυτή σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως
  • την ENGIE, έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παραγωγούς και προμηθευτές ενέργειας παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο
  • την QATAR PETROLEUM, την κρατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου του Κατάρ που πρωταγωνιστεί στις σχετικές αγορές διεθνώς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ