Σάββατο 15/5/2021

Δεύτερη σερί θητεία για τον Κωνσταντόπουλο στην προεδρία του ΣΕΒΕ με ομόφωνη εκλογή

Ομόφωνα, για δεύτερη συνεχή θητεία, εξελέγη πρόεδρος του ΣΕΒΕ – Συνδέσμου Εξαγωγέων ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, o οποίος δεσμεύεται να συνεχίσει το έργο του με ισχυρό διοικητικό συμβούλιο.

Επισήμως μάλιστα ανακοινώθηκε από τον ΣΕΒΕ: «Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒΕ – Συνδέσμου Εξαγωγέων, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 45ης γενικής συνέλευσης των μελών του συνδέσμου, στην πρώτη του συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα που πραγματοποιήθηκε χθες στο Mediterranean Palace Ηotel στη Θεσσαλονίκη, εξέλεξε ομόφωνα και πάλι, για δεύτερη συνεχή θητεία, ως πρόεδρό του τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο, καθώς και τα λοιπά μέλη της διοικητικής επιτροπής του ΣΕΒΕ».

Η θητεία της νέας διοίκησης του ΣΕΒΕ, όπως ορίζει το καταστατικό του συνδέσμου, είναι διετής και θα διαρκέσει έως τον Ιούνιο 2022, ενώ σε αυτήν συμμετέχουν επίλεκτα στελέχη των επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της βόρειας Ελλάδας.

Η νέα διοικητική επιτροπή του ΣΕΒΕ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κωνσταντόπουλος Γιώργος (εταιρία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. OLYMP)

Εκτελεστικός αντιπρόεδρος: Χασάπης Παναγιώτης (ΑΝΤΙΣΕΛ – ΑΦΟΙ Α. ΣΕΛΙΔΗ Α.Ε.)

Β’ αντιπρόεδρος: Βούλης Γεδεών (ΒΟΥΛΗΣ ΓΕΔΕΩΝ & ΣΙΑ Ο.Ε.)

Γενικός γραμματέας: Ζαγκλιβερινός Γεώργιος (ΝΤΙΑΞΟΝ ΑΒΕΕ)

Οικονομικός επόπτης: Συμεών Διαμαντίδης (ΔΙΟΠΑΣ Α.Ε.)

Έφορος: Παυλίδης Ιωάννης (ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΒΕΕ)

Μέλη: Κωνσταντόπουλος Ευθύμης (ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε.), Λώλος Δημήτριος (ISOMAT ABEE), Σανιδιώτης Ιωάννης (ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ).

Στην ίδια συνεδρίαση ορίστηκαν ως εντεταλμένοι σύμβουλοι του ΣΕΒΕ ο Δημήτρης Ραΐδης και η Βασιλική Λούντζη, ενώ ο κ. Κωνσταντόπουλος, συνεχίζοντας την προσπάθεια των προηγούμενων χρόνων, δήλωσε προς όλους ότι δεν αλλάζουν οι στόχοι του ΣΕΒΕ και θα ακολουθήσουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο διοίκησης του συνδέσμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ