Μυτιληναίος: Μετασχηματίζεται και εξελίσσεται με έργα Βιώσιμης Ανάπτυξης

Must Read

Σε αναδιάρθρωση του τομέα κατασκευών προκειμένου να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες από τα νέα έργα που αναμένεται να προχωρήσει στη χώρα μας για τη στήριξη της οικονομίας προχωρά η Μυτιληναίος.

Η διοίκηση της τελευταίας ανακοίνωσε πως μετασχηματίζει τον Τομέα Εργων EPC – METKA σε ένα νέο, σύγχρονο και καινοτόμο Business Unit, το Sustainable Engineering Solutions (SES BU), ως αυτόνομη γενική διεύθυνση.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η δραστηριότητά της ενισχύεται με τη δυναμική ανάπτυξη έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainability), όπως στη διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων, υβριδικών και off-grid ενεργειακών έργων, ενεργειακής αναβάθμισης και εκτέλεσης καινοτόμων ενεργειακών έργων (π.χ. έργα υδρογόνου).

Η Μυτιληναίος σχεδιάζει, επίσης, να συνεχίσει να αξιοποιεί το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στην κατασκευή θερμικών μονάδων και να αναπτυχθεί περαιτέρω στον χώρο του Transmission & Distribution (T&D) και να αναπτυχθεί πολύ στοχευμένα στον χώρο των υποδομών, μέσω έργων ΣΔΙΤ και έργων που απαιτούν υψηλή τεχνογνωσία, εν όψει και των μεγάλων έργων που έχουν προαναγγελθεί.

Για τη βέλτιστη υποστήριξη του στρατηγικού πλάνου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «προχωρούμε σε αλλαγές στην οργανωτική δομή, με έμφαση σε τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά, το ευέλικτο και αποτελεσματικό σχήμα, την έμφαση στη βελτιστοποίηση του κόστους εκτέλεσης έργων, τη διάκριση αρμοδιοτήτων και παρακολούθηση απόδοσης και τη μεγιστοποίηση συνεργειών με τους υπόλοιπους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας και, βέβαια, με τις υπόλοιπες Γενικές Διευθύνσεις Υποστήριξης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This