Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Μετά την Κρήτη οι πολυεθνικές real estate «εγκαθίστανται» και στη Βούλα

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Συνεχίζουν τις επενδύσεις τους στην ελληνική αγορά ακινήτων η αμερικανική Hines και η επενδυτική εταιρία Henderson Park.

Οι δύο όμιλοι ανακοίνωσαν πως εξαγόρασαν από το Μουσείο Μπενάκη έκταση 71 στρεμμάτων στη Βούλα, προκειμένου να κατασκευάσουν συγκρότημα κατοικιών. Το τίμημα δεν έγινε γνωστό, αλλά στην ανακοίνωση αναφέρεται πως το συγκρότημα θα αποτελείται από 400 κατοικίες που θα διαθέτουν πισίνες, κήπους και ασφάλεια. Στόχος είναι να ολοκληρωθεί το έργο σταδιακά μέσα στην επόμενη τετραετία.

Στα τέλη Ιουνίου, οι Hines και Henderson είχαν επισημοποιήσει την εξαγορά χαρτοφυλακίου πέντε ξενοδοχείων στην Κρήτη, με τις εξαγορές συνδυαστικά να αφορούν ακίνητα 67.000 τετραγωνικών και 1.094 δωματίων σε πέντε ξενοδοχεία μπροστά στη θάλασσα.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ