«Απόβαση» στην Κρήτη από πολυεθνικές εταιρίες real estate με αγορά πέντε ξενοδοχείων

Must Read

Την απόκτηση πέντε ξενοδοχείων στην Κρήτη ανακοίνωσαν οι πολυεθνικές εταιρίες real estate Hines και Henderson Park. Οι εξαγορές συνδυαστικά αφορούν ακίνητα 67.000 τετραγωνικών και 1.094 δωματίων σε πέντε ξενοδοχεία μπροστά στη θάλασσα.

Η αγορά, η οποία περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές συναλλαγές, σηματοδοτεί τη δεύτερη από κοινού επένδυση των δύο εταιριών στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά μετά την εξαγορά το 2017 του πρώην «Ledra hotel», το οποίο μεταμορφώθηκε από τη Hines και την Henderson Park στο πεντάστερο «Grand Hyatt».

Ειδικότερα, η Henderson Park, η ευρωπαϊκή πλατφόρμα επενδύσεων σε real estate, και η Hines, η αμερικανική επενδυτική εταιρία, εξαγόρασαν:

  • Τα δύο ξενοδοχεία «Coral» και «Ερμής» του ομίλου Μαμιδάκη στον Αγιο Νικόλαο, με 170 και 218 δωμάτια αντίστοιχα,
  • Το 5άστερο «Apollonia Beach Resort & Spa» και το 4άστερο «Santa Marina Beach Resort», με 336 και 208 δωμάτια αντίστοιχα, που βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. Τα ξενοδοχεία ανήκαν στην εταιρία Cyan Group of Hotels, συμφερόντων της οικογένειας Κεφαλογιάννη και
  • Το επίσης 5άστερο «Sitia Beach City Resort & Spa» με 162 δωμάτια, το οποίο βρίσκεται στη Σητεία, επίσης από την Cyan Group.

Ολα τα ξενοδοχεία καταγράφουν μεγάλα ποσοστά πληρότητας και προσφέρουν ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω της αναδιάρθρωσης της δομής της ιδιοκτησίας και του κεφαλαίου, καθώς και σημαντικές δυνατότητες για τη δημιουργία αξίας μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This