Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξανά στην προεδρία του ΣΑΦΕΕ

Must Read

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου αποφάνθηκε τη συνέχιση των καθηκόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ως Προέδρου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων.

Για τα επόμενα δύο χρόνια, ο κ. Γιαννακόπουλος θα συνεχίσει να κρατάει το τιμόνι του ΣΑΦΕΕ που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2000 από τον «πατριάρχη» της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας, Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Ο ΣΑΦΕΕ θα σταθεί στο πλευρό της Πολιτείας με τεκμηριωμένες προτάσεις για τη σωστή αποτίμηση των αναγκών υγείας των Ελλήνων πολιτών, στοχεύοντας στην ορθολογική χρηματοδότηση του Συστήματος», τόνισε ο Δ. Γιαννακόπουλος υπογραμμίζοντας την ανάγκη για εθνικό στρατηγικό σχέδιο που θα διασφαλίσει βιωσιμότητα στο σύστημα Υγείας.

Το φιλόδοξο πρόγραμμα για τις ασθενείς κοινωνικές ομάδες

Άμεσος στόχος του Συλλόγου, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς με στοχευμένες δράσεις και ενέργειες που αποσκοπούν στην βοήθεια «ασθενών» κοινωνικών ομάδων. Η ανάπτυξη μιας πολυδιάστατης αγαθοποιού δυναμικής, σε ένα εκτεταμένο φάσμα κοινωφελών δραστηριοτήτων, με πρωταρχικό στόχο τους συμπολίτες μας που απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό και περιθωριοποίηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This