Νέα μεγάλη δωρεά από τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ στην Πυροσβεστική Ακαδημία

Must Read

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας, ενώ επενδύει σε ενέργειες και δράσεις με γνώμονα το κοινό καλό. Σε αυτό το πλαίσιο και προκειμένου να στηρίξει τους εκπαιδευόμενους νέους πυροσβέστες, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ προχώρησε σε μια νέα μεγάλη δωρεά στην Πυροσβεστική Ακαδημίαγια την ανανέωση και επέκταση των εγκαταστάσεών της στην Κηφισιά.

Μέσα από τη δωρεά της ΒΙΑΝΕΞ, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αποπεράτωσης νέων αιθουσών διδασκαλίας και η ανακαίνιση υφιστάμενων στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, έτσι ώστε οι νέοι εκπαιδευόμενοι πυροσβέστες να μπορούν να λαμβάνουν άριστη εκπαίδευση. Συνολικά, οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν κάλυψαν εμβαδό μεγαλύτερο των 300 τ.μ.

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική Ακαδημία και οι Σχολές της προσφέρουν υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές και πυροσβεστικές σπουδές στους νέους υποψήφιους, ενώ ιδιαίτερη σημασία προσδίδεται στη διεύρυνση και αναβάθμιση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που παρέχονται σε τρίτους, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη του αισθήματος αυτοπροστασίας του κοινωνικού συνόλου σε θέματα πυρκαγιών και πολιτικής προστασίας. Η Πυροσβεστική Ακαδημία περιλαμβάνει τις εξής Σχολές: τη Σχολή Ανθυποπυραγών, τη Σχολή Αρχιπυροσβεστών, τη Σχολή Πυροσβεστών, τη Σχολή Επιμόρφωσης & Μετεκπαίδευσης και τη Εθνική Σχολή Πολιτικής Προστασίας (Ε.Σ.ΠΟ.Π.).

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, σημείωσε σχετικά με τη δωρεά του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ στην Πυροσβεστική Ακαδημία: «Πέρυσι το καλοκαίρι βιώσαμε όλοι μια τεράστια οικολογική καταστροφή, με μια μεγάλη φωτιά να φτάνει στο κατώφλι των σπιτιών μας, να προκαλεί μεγάλες καταστροφές σε κτίρια και οικίες, και να καταβροχθίζει εν τέλει χιλιάδες στρέμματα δάσους. Σταθήκαμε όλοι μάρτυρες βέβαια της υπεράνθρωπης προσπάθειας των Πυροσβεστών. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν οι Πυροσβέστες μας, οι νέοι και οι παλιοί, να μπορούν να λαμβάνουν τα κατάλληλα εφόδια και την εκπαίδευση για να μπορούν να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα ολοένα και περισσότερα αυτά περιστατικά. Με γνώμονα αυτό, χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει την Πυροσβεστική Ακαδημία, στο να αναπτύξει νέα κτίρια για να στεγάσει την τόσο πολύτιμη και απαραίτητη προετοιμασία της νέας γενιάς πυροσβεστών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This