Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Η πανδημία δεν εμπόδισε την Mytilineos να αυξήσει τον τζίρο της

Ενισχυμένο τζίρο και κάμψη σε επίπεδο κερδοφορίας εμφανίζει το πρώτο τρίμηνο η Mytilineos, η οποία παραμένει πλήρως λειτουργική, παρά την πανδημία.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Mytilineos, παρά τις ανησυχίες που έχει προκαλέσει ο Covid-19, στον Τομέα Μεταλλουργίας, για παράδειγμα, συνεχίζεται η πλήρης και αδιάλειπτη λειτουργία όλων των παραγωγικών εγκαταστάσεων, ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα ή καθυστερήσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα και στις παραγγελίες των πελατών.

Επίσης, στον Τομέα Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου όλες οι μονάδες παραμένουν πλήρως λειτουργικές, παρέχοντας κρίσιμη στήριξη στο εθνικό δίκτυο.

Η οικονομική επίδοση της εταιρείας στο α’ τρίμηνο του 2020, σε σύγκριση με το τελευταίο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, αποτελεί ένα δυναμικό ξεκίνημα, σε ένα έτος με ιδιαίτερες προκλήσεις, καθώς τα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) αυξήθηκαν κατά 24%, σε 80.600.000 ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη κατά 49,7%, σε 36.400.000 ευρώ.

O κύκλος εργασιών ανήλθε σε 532.700.000 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 3,7%. Αντίστοιχα, τα κέρδη ανά μετοχή (EPS) διαμορφώθηκαν σε 0,255 ευρώ έναντι 0,348 ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ