Ο Ερντογάν χαρακτηρίζει σχιζοφρενή τον Μακρόν. Ο …Ερντογάν!

Must Read

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν ασκώντας κριτική στον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν είπε: “Το άτομο που λέγεται Μακρόν τι πρόβλημα έχει με το Ισλάμ; Τι πρόβλημα έχει με τους μουσουλμάνους ; Ο Μακρόν χρήζει θεραπείας στην νοητική του λειτουργία”! 

Και τα λέει αυτά ποιος; Ο παράφρονας Ερντογάν που έχει κατασφάξει κάθε χώρα που γειτονεύει μαζί του. Και φυσικά επιβουλεύεται την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο νέος Χίτλερ δηλαδή τον οποίον ανέρχεται σκανδαλωδώς η Δύση και θα το πληρώσει.

Η παρέμβαση Ερντογάν έγινε λόγω της απόφασης του Γάλλου προέδρου να απελάσει ισλαμιστές από την χώρα και να κλείσει ισλαμιστικούς συλλόγους και τζαμιά τα οποία διαδίδουν ισλαμιστική προπαγάνδα. Κάποια από αυτά, χρηματοδοτούνται απευθείας από την Τουρκία! Γι’ αυτό και το παραλήρημα του Ερντογάν.

Στην συζήτηση παρενέβη και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος με μήνυμα του στο Twitter χαρακτήρισε «ψυχασθενή» τον Ερντογάν. Ψυχασθενή δολοφόνο μάλιστα. Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This