Ο Τραμπ μέσω twitter απέλυσε τον Υπουργό Άμυνας Μάρκ Έσπερ – Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του

«Terminated»

Must Read

Με ζεύγος tweets ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι… τερματίζει τον υπουργό Άμυνας Μαρκ Έσπερ και στη θέση του αναλαμβάνει καθήκοντα ο Κρίστοφερ Μίλερ.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Κρίστοφερ Κ. Μίλερ, ο σεβαστός Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας (ομόφωνα επιβεβαιώθηκε από τη Γερουσία), θα είναι ο Αναπληρωτής Γραμματέας Άμυνας, με άμεση ισχύ», έγραψε αρχικά ο Τραμπ και πρόσθεσε:

«Ο Chris θα κάνει σπουδαία δουλειά! Ο Mark Esper παύθηκε. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες του».

 Η τελευταία εξέλιξη έρχεται την ώρα που ο Τραμπ αρνείται να δεχτεί τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, ενώ οι πληροφορίες έφεραν τον Έσπερ να έχει ήδη έτοιμη την επιστολή παραίτησης, πριν τον προλάβει ο Αμερικανός -ακόμα- Πρόεδρος.

Ο Μίλερ, στρατιωτικός αξιωματούχος, ορκίστηκε ως διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας τον Αύγουστο. Πριν από αυτό, είχε υπηρετήσει ως αξιωματούχος πολιτικής στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This