Πέθανε στα 81 του ο μαφιόζος Πίτερ Γκότι, αδερφός του διαβόητου Τζον «Dapper Don» Γκότι!

Νοσηλευόταν με άνοια και προβλήματα στον θυρεοειδή, ενώ ήταν και τυφλός από το ένα μάτι

Must Read

To πρώην αφεντικό της φαμίλιας Γκαμπίνο, ο μαφιόζος Πίτερ Γκότι, πέθανε σε ηλικία 81 ετών, ενώ εξέτιε ποινή φυλάκισης 25 ετών.

Ο διάδοχος του διαβόητου αδερφού του Τζον Γκότι, γνωστού και ως «Dapper Don» (Κομψός Ντον), για το πάντα ακριβό και προσεγμένο ντύσιμό του, άφησε την τελευταία του πνοή από φυσικά αίτια, ενώ βρισκόταν στο Ομοσπονδιακό Ιατρικό Κέντρο του Μπάτνερ της Βόρειας Καρολίνας όπου νοσηλευόταν με προβλήματα στον θυρεοειδή, άνοια ενώ ήταν και τυφλός από το ένα μάτι!

Ο Πίτερ Γκότι, που είχε καταδικαστεί για απάτες, είχε καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης στα τέλη Δεκεμβρίου, αναφέροντας ως λόγους την κακή του υγεία, αλλά και αποκηρύσσοντας τον τρόπο ζωής των γκάνγκστερ, σε μια προσπάθεια να αποφύγει να πεθάνει στη φυλακή. Δεν τα κατάφερε όμως και είχε το ίδιο τέλος με τον αδερφό του, τον Τζον, ο οποίος εξέτιε ισόβια για απάτες και ανθρωποκτονία, όταν πέθανε από καρκίνο το 2002.

Ήταν πολύ ευγενικός για αρχιμαφιόζος

Ο Λιούις Κάσμαν, πρώην μαφιόζος και στενός φίλος του Τζον Γκότι, αναφέρει ότι ο Πίτερ Γκότι ήταν πολύ ευγενικός για να μπορεί να έχει τα ηνία της οικογένειας Γκαμπίνο. «Πολλά από τα αφεντικά ήταν πολύ εκνευρισμένα μαζί του, επειδή δεν ήταν ένα ισχυρό αφεντικό. Η φαμίλια Λουκέζε τον είχε ποδοπατήσει», αποκαλύπτει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This