Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε νέο αρχηγό της Μοσάντ

Βετεράνος επίλεκτης μονάδας, υπεύθυνος για τη στρατολόγηση πρακτόρων σχετικά με το Ιράν και τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου

Must Read

Νέος αρχηγός για τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, τη Μοσάντ. Την ανακοίνωση στην αλλαγή της ηγεσίας της έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Μπένταζιν Νετανιάχου.

Πρόκειται για τον Νταβίντ Μπαρνέα, βετεράνος επίλεκτης μονάδας, υπεύθυνος για τη στρατολόγηση πρακτόρων σχετικά με το Ιράν και τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου. Η συγκεκριμένη επιλογή μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς το Ισραήλ κατηγορεί το Ιράν ότι κινείται για την απόκτηση πυρηνικού όπλου.

Χαρακτηριστική η δήλωση Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια της τελετής για τον διορισμό του Μπαρνέα: «Θα μπορούσε να υπάρξει μια κατάσταση στην οποία ο τελικός μας στόχος – για να διασφαλίσουμε ότι οι (Ιρανοί) Αγιατολάχ δεν θα θέσουν τέλος στην ύπαρξη του εβραϊκού λαού έπειτα από περισσότερα από 2.000 χρόνια – θα απαιτήσει να λάβουμε ανεξάρτητες και θαρραλέες αποφάσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This