Αίσχος! Συνεχίζεται ο βανδαλισμός της Αγίας Σοφίας – Κρεμούν τα παπούτσια τους στους τοίχους!

Συνεχίζεται το έγκλημα στο Μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCΟ

Must Read

Δεν πρόλαβε να περάσει μια εβδομάδα από το σφοδρό κύμα οργής που προκάλεσε ο βανδαλισμός της αυτοκρατορικής πύλης της Αγίας Σοφίας και νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την κακομεταχείριση του ιστορικού μνημείου της ορθοδοξίας, έρχονται στο φως.

Εκτός από την καταστροφή της Αυτοκρατορικής Πύλης που μετρά 1.400 χρόνια Ιστορία, ακολούθησαν φωτογραφίες με σκουπίδια μέσα στον Ναό, σκόνη και εγκατάλειψη.

Μάλιστα, υπεύθυνος του δήμου Κωνσταντινούπολης για την προστασία της ιστορικής κληρονομιάς της Πόλης, Μαχίρ Πολάτ, αποκάλυψε ότι οι μουσουλμάνοι που μπαίνουν να προσκυνήσουν στον ιστορικό ναό τον οποίον μετέτρεψαν σε τζαμί, κρεμούν τα παπούτσια τους, στους τοίχους του μνημείου!

Σε ανάρτησή του στο Twitter,  ίδιος κάνει λόγο για «προσβολή της ιερότητας και της ιστορικής αξίας της Αγίας Σοφίας» ενώ ζητάει «να μπει ένα τέλος σε αυτή τη ντροπή». Ο Πολάτ τονίζει ότι υπάρχουν κάμερες και αστυνομικοί, ωστόσο κανένας δεν έχει φροντίσει να σταματήσει η καταστροφή του μνημείου!

Δείτε επίσης:

«Το έγκλημα στην Αγία Σοφία δεν πρέπει να μείνει χωρίς τιμωρία» – «Κεραυνοί» από τον Χαρακόπουλο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This