Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία με τον τάφο της στο κάστρο του Ουίνδσορ

Ο βασιλικός τάφος θα είναι ανοιχτός για το κοινό από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου

Must Read

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από τον τάφο της Βασίλισσας Ελισάβετ που θάφτηκε μαζί με τους γονείς της και τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Φίλιππο, δούκα του Εδιμβούργου.

«Σήμερα κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της πέτρας του βιβλίου που είναι τώρα εγκατεστημένη στο Μνημείο του Βασιλιά Γεωργίου VI, μετά τον εγκλεισμό της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ. Το Μνημείο του Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’ βρίσκεται μέσα στους τοίχους του παρεκκλησιού του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανάρτηση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter.

Ο βασιλικός τάφος θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό που θέλει να αποτίσει φόρο τιμής από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου. Το κόστος του εισιτηρίου τις καθημερινές ανέρχεται σε 26,50 λίρες, ενώ τα Σάββατο το κόστος ανέρχεται σε 28,50 λίρες.

Δείτε επίσης: Οικογενειακές ιστορίες… στο Μπάκιγχαμ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This