Απίστευτο: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της για να γλιτώσει τα… χρέη!

Μέχρι και στο Facebook έγινε εκτενής αναφορά

Must Read

Κατέστρωσε ολόκληρο σχέδιο ώστε να πιστέψουν όλοι ότι είναι πεθαμένη! Μία απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Ινδονησία, όπου μία μητέρα έφτασε στο σημείο να σκηνοθετήσει τον ίδιο της τον θάνατο στο Facebook, γιατί δεν ήθελε να πληρώσει τα χρέη της προς μια άλλη γυναίκα.

Ο λόγος για την «L», η οποία φέρεται να χρωστούσε ένα άγνωστο ποσό στη συνεργάτιδά της Maya Gunawan και έπρεπε να της τα επιστρέψει στις 20 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την Daily Star, η L δεν κατάφερε να βρει τα χρήματα μέχρι εκείνη την ημερομηνία και ζήτησε από την Gunawan μία παράταση έως τις 6 Δεκεμβρίου.

 

 

 

Όμως η προθεσμία έληξε χωρίς να έχει εξοφληθεί το χρέος. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 12 Δεκεμβρίου, η Gunawan βρέθηκε μπροστά σε μια σοκαριστική ανάρτηση όταν μπήκε στο Facebook. Συγκεκριμένα, η κόρη της L είχε ανακοινώσει τον θάνατο της μητέρας της σε τροχαίο. Η ανάρτηση ανέφερε ότι η L είχε πεθάνει σε ένα περιστατικό πάνω σε μια γέφυρα κοντά στο σπίτι της στο Medan, στη Βόρεια Σουμάτρα. Στην ανάρτηση αναφερόταν επίσης ότι η κηδεία θα γινόταν 370 μίλια μακριά, στην πόλη Banda Aceh. Μάλιστα, στην ανάρτηση υπήρχε και η φωτογραφία ενός «πτώματος», τυλιγμένου σε ένα σεντόνι, και μία άλλη εικόνα από νοσοκομείο. Παράλληλα, δύο ακόμη φωτογραφίες έδειχναν την L τυλιγμένη σε ένα «σάβανο» με τα μάτια της κλειστά καθώς παρίστανε τη νεκρή. Τελικά, όπως αναφέρει η New York Port, η κόρη της L φέρεται να παραδέχτηκε ότι η ανάρτηση ήταν ψευδής, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα της είχε εισβάλει στον λογαριασμό της στο Facebook για να γράψει την ανάρτηση. Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης , η Gunawan ισχυρίστηκε ότι δεν έχει πάει στην αστυνομία και πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να περιμένει από την L να επιστρέψει το οφειλόμενο ποσό, αλλά δεν μπορεί να τη βρει πλέον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This