Φρικτός θάνατος για μάνα και παιδί που έπεσαν από πλοίο στη Βαλτική – «Δεν ήταν ατύχημα» 

Η έρευνα έδειξε ότι πρόκειται για δολοφονία

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει ο φριχτός θάνατος μιας Πολωνής μητέρας και του 7χρονου γιού της, που έπεσαν από πλοίο στη Βαλτική Θάλασσα, πριν από μια εβδομάδα. Μετά από έρευνα των αστυνομικών αρχών της Δανίας, διαπιστώθηκε ότι η πτώση της μητέρας και του παιδιού, δεν ήταν ατύχημα, όπως θεωρήθηκε αρχικά. 

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, το 7χρονο παιδί έπεσε στη Βαλτική από το πλοίο Stena Spirit που είχε ξεκινήσει από Σουηδία με προορισμό την Πολωνία και η μητέρα του στην προσπάθειά της να το σώσει, έπεσε στα παγωμένα νερά όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο, όπως και ο γιος της. 

Πλέον, μετά από προκαταρκτική έρευνα των σουηδικών αρχών, η υπόθεση ερευνάται ως δολοφονία και ανέλαβαν οι δανικές αρχές, καθώς το πλοίο έπλεε με σημαία της Δανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υλικό που συγκεντρώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας, καταγράφει το τι μπορεί να συνέβη και υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. 

Ο επικεφαλής της δανικής Αρχής διερεύνησης ναυτικών ατυχημάτων, Oessur Jarleivson Hilduberg, δήλωσε σήμερα στο Reuters: «Η έρευνά μας έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι έχουν συλλεχθεί στοιχεία από βίντεο, φωτογραφίες και μάρτυρες. Παράλληλα, η σουηδική αστυνομία έκανε έκκληση στους πιθανούς μάρτυρες-επιβάτες του πλοίου που μπορεί να είδαν κάτι το οποίο θα βοηθήσει στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This