Πατέρας προφυλακισμένου Κροάτη: «Ήξερα πως ο γιος μου πάει στην Ελλάδα» – «Πρόκειται για παιδιά, όχι για δολοφόνους»

«Λυπάμαι εκ μέρους αυτών των παιδιών και για εμάς τους γονείς αλλά και για την Κροατία»

Must Read

Ο Ιβάν Κούνατς, πατέρας ενός εκ των προφυλακισμένων Κροατών, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας με το τάγμα εφόδου από το Ζάγκρεμπ, είπε πως ήξερε που θα πάει ο γιος του, αλλά δεν μπορούσε να τον σταματήσει και υποστήριξε ότι οι συμπατριώτες του που έφτασαν οργανωμένα και με ξεκάθαρο σχέδιο επίθεσης στη χώρα μας, είναι… παιδιά και όχι δολοφόνοι!

Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή, σχολιάζοντας ότι «καμία ζωή δεν αξίζει να χάνεται για αυτόν τον λόγο» και «λυπάμαι εκ μέρους αυτών των παιδιών και για εμάς τους γονείς αλλά και για την Κροατία».

Ο Κροάτης είπε για την ελληνική αστυνομία και τις προφυλακίσεις πως απλά έκανε τη δουλειά της, ενώ εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για όσους χαρακτήρισαν τους χούλιγκαν της Ντιναμό «ήρωες».

  • Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Κούνατς σε κροατικό ΜΜΕ:

«Ήξερα ότι θα πήγαινε εκεί, ως γονείς προσπαθήσαμε να τον σταματήσουμε, ειδικά επειδή ξέρουμε πού πηγαίνει και υπό ποιες συνθήκες. Μπορείς να μιλήσεις σε ένα 20χρονο αγόρι, αλλά δύσκολα μπορείς να του το απαγορεύσεις αν το έχει σχεδιάσει, ειδικά αν δεν εξαρτάται από μένα, αν δούλεψε χρήματα για το ταξίδι.

Αμφιβάλλω ότι ήξεραν τι πρόκειται να συμβεί. Άλλωστε πρόκειται για παιδιά, όχι για κάποιους δολοφόνους. Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν ήξερε πως πήγαινε σε οργανωμένο ραντεβού. Είναι πιθανό να ήξερε, αν ήξερε, δεν ήθελε να μου το πει γιατί θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη η πίεση από την πλευρά μου. Ξέρετε, έχουν τους δικούς τους κανόνες σε αυτό το περιβάλλον και είναι δύσκολο να τους βγάλεις κάποια λογική.

Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Μιχάλη, ανεξάρτητα από το ποιος τον σκότωσε, καμία ζωή δεν αξίζει να χάνεται για αυτόν τον λόγο. Δεν έχω τίποτα να πω εκτός από το ότι λυπάμαι εκ μέρους αυτών των παιδιών και για εμάς τους γονείς αλλά και για την Κροατία».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This