Έληξε ο κατ’ οίκον περιορισμός για τον Τούρκο υπάλληλο του αμερικανικού προξενείου

Must Read

Τον κατ’ οίκον περιορισμό που είχε επιβληθεί στον Τούρκο υπάλληλο του αμερικανικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη, Ναζμί Μετέ Τζαντούρκ, και στην οικογένειά του ήρε σήμερα η εισαγγελία της Τουρκίας.

Ο Τζαντούρκ εξέτιε την ποινή του από τον Ιανουάριο εξαιτίας κατηγοριών για σχέσεις με την αποκαλούμενη από τον Ερντογάν «τρομοκρατική» οργάνωση «FΕΤΟ» του Φετουλάχ Γκιουλέν, όμως το δικαστήριο ακύρωσε αυτή την απόφαση λόγω των προβλημάτων υγείας, που παρουσίασε ο κατηγορούμενος.

Το δικαστήριο, ωστόσο, διατήρησε την ποινή της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για τους τρεις (τον Τσαντούρκ, τη σύζυγο και την κόρη του).

Όπως είναι γνωστό, ο Ερντογάν θεωρεί ότι ο Γκιουλέν «ενορχήστρωσε» το πραξικόπημα εναντίον του στις 15 Ιουλίου του 2016, ενώ τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να ανατρέψει την κυβέρνησή του, βάζοντας δικούς του ανθρώπους μέσα στο στρατό, την αστυνομία και το δικαστικό σώμα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This