ΗΠΑ: Στις φλόγες τυλίχθηκε πούλμαν γεμάτο μαθητές μετά από σύγκρουση με φορτηγό – Τουλάχιστον 3 νεκροί

Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνώνται

Must Read

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η σύγκρουση φορτηγού με προπορευόμενο πούλμαν που μετέφερε μαθητές, καθώς τα δύο οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τρία άτομα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα Τρίτη, λίγο μετά τις 9 το πρωί (τοπική ώρα, 16:00 ώρα Ελλάδος), σε αυτοκινητόδρομο του Οχάιο στις ΗΠΑ, όταν το φορτηγό έπεσε πάνω στο πούλμαν όπου επέβαιναν συνολικά 57 μαθητές και συνοδοί, οι οποίοι ταξίδευαν με προορισμό την πρωτεύουσα του Οχάιο, Κολόμπους.

Στην πυρκαγιά που προκλήθηκε από την σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν και άλλα 15 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε επτά νοσοκομεία της περιοχής, με τα αίτια του τροχαίου να διερευνώνται.

Αναμενόμενα, στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με διασώστες και πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο να προσπαθούν να απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια του πούλμαν τους επιβάτες και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, ενώ αστυνομικές δυνάμεις διέκοψαν την κυκλοφορία.

«Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης μας, ένα λεωφορείο γεμάτο με παιδιά να εμπλέκεται σε τέτοιο τροχαίο», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κυβερνήτης του Οχάιο, Μάικ Ντε Γουάιν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το αιματηρό περιστατικό. «Οι προσευχές μας πηγαίνουν στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους όσοι βρίσκονταν στο λεωφορείο», πρόσθεσε.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν, όταν λεωφορείο που μετέφερε μαθητές Λυκείου σε κατασκήνωση ξέφυγε της πορείας του σε αυτοκινητόδρομο της Νέας Υόρκης και έπεσε σε χαντάκι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This