Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών μέσα σε εκκλησία της Κωνσταντινούπολης

Από την επίθεση σκοτώθηκε ένας άνδρας - Αναζητούνται οι δράστες

Must Read

Βίντεο που κόβει την ανάσα κυκλοφόρησε στα τουρκικά ΜΜΕ από τη στιγμή που οι δύο ένοπλοι εισβάλουν στην καθολική εκκλησία Σάντα Μαρία στην Κωνσταντινούπολη και ανοίγουν πυρ προς τους ανυποψίαστους εκκλησιαζόμενους.

Σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταγράφονται οι στιγμές τρόμου που έζησαν όσοι βρίσκονταν στο ναό και παρακολουθούσαν τη λειτουργία της Κυριακής. Οι δύο δράστες, που φορούσαν full face μάσκες, ανοίγουν την πόρτα της εκκλησίας και ατάραχοι αρχίζουν να πυροβολούν αδιακρίτως με τον κόσμο να πέφτει στο πάτωμα για να προφυλαχθεί.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Από την επίθεση τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άνδρας που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι. Οι τουρκικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγήτο για τον εντοπισμό των δύο δραστών, οι οποίοι καταγράφηκαν επίσης από κάμερα να περπατούν πεζή έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Πιθανότερο είναι το σενάριο η επίθεση να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ωστόσο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η εισαγγελική έρευνα που διεξάγεται για το περισταικό.

Καταδικάζουν την επίθεση πάπας Φραγκίσκος και ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η αιματηρή επίθεση στην Τουρκία. Ο πάπας Φραγκίσκος αλλά και ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι, καταδίκασαν την ένοπλη επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε καθολική εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη.

«Εκφράζω την εγγύτητα μου προς την κοινότητα της εκκλησίας Σάντα Μαρία στην Κωνσταντινούπολη, η οποία κατά την τέλεση της λειτουργίας υπέστη ένοπλη επίθεση που προκάλεσε έναν νεκρό και τραυματίες», είπε ο ποντίφικας, απευθυνόμενος στους πιστούς που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Από την πλευρά του ο Αντόνιο Ταγιάνι εξέφρασε την καταδίκη της κυβέρνησης της Ρώμης για το τραγικό συμβάν και πρόσθεσε: «Παρακολουθούμε την κατάσταση με την πρεσβεία και το προξενείο μας, είμαι βέβαιος ότι οι τουρκικές αρχές θα συλλάβουν τους υπεύθυνους».

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This