Μέγα σκάνδαλο στην Αργεντινή: Τέσσερις ποδοσφαιριστές κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση

Στο φως οι αποκαλύψεις

Must Read

Σάλος στην Αργεντινή και αποκαλύψεις!

Διεθνή Μέσα δημοσιοποίησαν πως τέσσερις ποδοσφαιριστές της αργεντίνικης Βελέζ Σάρσφιλντ και συγκεκριμένα οι Αμπιέλ Οσόριο, Χοσέ Φλορεντίν, Μπράιαν Κουφρέ και Σεμπάστιαν Σόσα, κατηγορούνται για ομαδική σεξουαλική επίθεση σε μια 24χρονη γυναίκα.

Το περιστατικό, όπως λεπτομερώς αναφέρεται στα ρεπορτάζ, συνέβη στις 3 Μαρτίου. Η νεαρή πήγε σε δωμάτιο ξενοδοχείου προσκεκλημένη του Σόσα. Μόλις έφτασε συνειδητοποίησε την παρουσία και των υπολοίπων. Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να πίνουν αλκοόλ, ενώ η καταγγέλουσα αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια. Και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση χωρίς την συναίνεσή της. Στην συνέχεια κάλεσε ταξί για να φύγει. Υπέβαλε μήνυση και η εισαγγελία ζήτησε ενδελεχή ιατρική εξέταση για περίπτωση βιασμού!

Κατόπιν, η διοίκηση της ομάδας της Αργεντινής, όπου αγωνίζονται οι τέσσερις παίκτες, πήρε θέση:

«Ο σύλλογος έλαβε γνώση της καταγγελίας για σεξουαλική κακοποίηση που υποβλήθηκε στην Εισαγγελική Μονάδα Εγκλημάτων κατά της Σεξουαλικής Ακεραιότητας της επαρχίας Τουκουμάν στις 6 Μαρτίου αυτού του έτους, στην οποία εμπλέκονται τέσσερις παίκτες της επαγγελματικής μας ομάδας. Δεδομένης της σοβαρότητας της καταγγελίας, το Διοικητικό Συμβούλιο τέθηκε αμέσως στην διάθεση του δικαστή του Τουκουμάν για να παράσχει όλες τις σχετικές πληροφορίες και στοιχεία προκειμένου να μπορέσει να συμβάλει στην έρευνα και την διαλεύκανση του θέματος, αλλά και την απόδοση ευθυνών. Ομοίως, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου δράσης του συλλόγου σε περιπτώσεις βίας λόγω φύλου, αποφασίσθηκε προληπτικά ο αποκλεισμός των τεσσάρων ποδοσφαιριστών από τις δραστηριότητες της ομάδας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This