Δευτέρα 2/8/2021

Νάτος – νάτος ο πρωθυπουργός!

Το σκληρό ροκ κατά την προεκλογική περίοδο πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ο ανασχηματισμός μπορεί να θεωρηθεί ένας θρίαμβος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε σημείο που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να νιώθει τυχερός που παρέμεινε στη θέση του, όπως ακούγεται με χιουμοριστική διάθεση βέβαια στο περιστύλιο τις τελευταίες ώρες.

Αποκορύφωμα η καρατόμηση του Τάκη Θεοδωρικάκου που είχε μάλιστα προαναγγελθεί από φιλικά ή ελεγχόμενα μέσα από τον εφοπλιστή, και η αντικατάσταση του με τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικά στενή σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Την οποία μάλιστα ουδέποτε έκρυψε.

A383D69A 099D 4D17 A634 D50875A07532
Βαγγέλης Μαρινάκης και Μάκης Βορίδης σε παλαιότερες, ανέμελες στιγμές.

Η φημολογία μάλιστα περί πρόωρων εκλογών που πλέον θα γίνουν με υπουργό εσωτερικών τον Μάκη Βορίδη, θα πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα τον ΣυΡιζΑ. Ο οποίος φαίνεται ότι θα πληρώσει ακριβά τις ειρωνείες του κατά των καταγγελιών του απερχόμενου αμερικανού προέδρου Τραμπ για τις αμερικανικές εκλογές. Δεν εννοούμε φυσικά ότι ο Μάκης Βορίδης θα κάνει κάτι επιλήψιμο στις επόμενες εκλογές που πολλοί θεωρούν ότι θα γίνουν το ερχόμενο φθινόπωρο. Το σκληρό ροκ όμως κατά την προεκλογική περίοδο πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την έλευση της Palantir, με την περίεργη σύμβαση που έγινε με προσωπική πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, χωρίς ουδείς να γνωρίζει τις λεπτομέρειες της, εάν ήμουν Τσίπρας θα άρχιζαν να με ζώνουν τα φίδια.

Κατά τα άλλα, απομακρύνθηκε ο Βρούτσης πριν καταφέρει να σπάσει νέο ρεκόρ ανεργίας από συστάσεως του ελληνικού κράτους, καθότι και τα δύο προηγούμενα ρεκόρ είναι δικά του, όπως και ο Στέλιος Πέτσας, που κόντευε ο άνθρωπος να γίνει Πινόκιο.

Άβολα πάντως θα πρέπει να νιώθει και ο κύριος Γεραπετρίτης, αφού πλέον έχει δίπλα του ως υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό, τον Θεόδωρο Λιβάνιο, που είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ίσως ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεται τόσο πολύ ο πρωθυπουργός, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει τον υπουργό επικρατείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ