Παρασκευή 30/7/2021

Άρχισαν οι βρώμικες επιθέσεις κατά του Βασίλη Κικίλια

Όπως σας είχα ενημερώσει, ο Βασίλης Κικίλιας δεν υπήρχε περίπτωση να μετακινηθεί από τη θέση του. Όσο κι αν το ήθελε το μέγαρο Μαξίμου. Παραμένει ο κορυφαίος υπουργός σε δημοτικότητα, με μεγάλη διάρκεια, παρά το ότι διαθέτει το πιο δύσκολο χαρτοφυλάκιο.

Αντίθετα, συνεχίστηκε η επιχείρηση ροκανίσματός των αρμοδιοτήτων του και η παράλληλη μεθοδική αναβάθμιση του «εκλεκτού του Μαξίμου», κύριου Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Η πολιτική αυτοτέλεια και ειλικρίνεια του Βασίλη Κικίλια όμως, τον καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο στόχο. Παρά τα σαμποτάζ που έχει αντιμετωπίσει, παραμένει όρθιος και αξιοπρεπής. Έτσι, περάσαμε στην επόμενη φάση της δολιοφθοράς. Η οποία πλέον φανερώνει και τους εμπνευστές της, που δεν είναι άλλοι από τα μεγάλα συμφέροντα στο χώρο της υγείας, τα οποία ο Βασίλης Κικίλιας επιμένει να μην εξυπηρετεί, πολλώ δε να υπηρετεί.

Αυτά τα συμφέροντα άλλωστε που βρίσκονται κοντά σε κάθε εξουσία, είναι που βάζουν φυτίλια και μέσα στο μέγαρο Μαξίμου για τις δήθεν αρχηγικές βλέψεις του Βασίλη Κικίλια, τις οποίες ο ίδιος ουδέποτε εξέφρασε.

Ενδεικτικό είναι το χυδαίο και συκοφαντικό άρθρο κατά του υπουργού υγείας, από την εφημερίδα Τα Νέα και τον γνωστό δημοσιογράφο Στέφανο Κασιμάτη. Ο οποίος, αναφερόμενος στον ανασχηματισμό γράφει: «Διαρθρωτική και καίριας σημασίας η αναβάθμιση σε αναπληρωτή του μέχρι τώρα υφυπουργού υγείας Κοντοζαμάνη. Το πως γλίτωσε ο Κικίλιας παραμένει ένα μυστήριο. Ακούω ότι λόγω δημοτικότητας, κάπως έχει σαλέψει και υποθέτω ότι χάρη σε αυτό επεβίωσε, δοθέντος ότι οι σαλοί είναι δύσκολοι στον χειρισμό τους. Το παρήγορο είναι ότι οι αρμοδιότητες του μειώνονται, με την αναβάθμιση Κοντοζαμάνη, οπότε ο κίνδυνος τίθεται υπό έλεγχο».

Όταν το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύεται στην πλέον φιλοκυβερνητική εφημερίδα, όλοι καταλαβαίνουμε από πού προέρχεται και τι εξυπηρετεί.

Όσοι πάντως νομίζουν ότι μπορούν με τέτοιους άθλιους τρόπους να πιέσουν τον Βασίλη Κικίλια, προφανώς δεν έχουν συνειδητοποιήσει σε ποιον απευθύνονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ