Το Βατερλώ του Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο

Βραβείο γκάφας για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Must Read

Σε πραγματικό Βατερλώ για τον Αλέξη Τσίπρα εξελίχθηκε η επίσκεψη στο προεδρικό μέγαρο. Δεν ξέρω ποιος του εισηγήθηκε να κάνει αυτή την κίνηση την δεδομένη χρονική στιγμή όπου η δημοτικότητα της Κ. Σακελλαρόπουλου είναι στο ναδίρ και ο κόσμος πραγματικά δεν θέλει να την βλέπει στα μάτια του. Το να καταφέρεις πάντως να γελοιοποιηθείς από ένα πρόσωπο του οποίου η δημοτικότητα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο, είναι η απόλυτη γκάφα.

Τι ευελπιστούσε ότι θα κερδίσει από αυτή την επίσκεψη; Πίστευε αλήθεια πως το άρθρο της ΠτΔ στην Εφημερίδα των Συντακτών θα την μετέτρεπε ξαφνικά σε «Συριζαία» και φιλικά προσκείμενη προς τον ίδιο;

Η πρόεδρος λοιπόν, σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το Μέγαρο Μαξίμου, συμπεριφέρθηκε ως εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, λέγοντας ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα που ακούγονται από τους υπουργούς στα παράθυρα, γελοιοποιώντας πλήρως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την φαεινή του έμπνευση να την επισκεφθεί, με ποιες αυταπάτες άραγε, πιστεύοντας ίσως πως αυτή τη φορά θα ασκούσε τον θεσμικό της ρόλο.

Αντ’ αυτού, άκουσε ένα λογύδριο σαν αυτά του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν απαντά στη Βουλή. Πλήρης κάλυψη της κυβέρνησης, της κυβερνητικής πολιτικής, ακόμα και των λαθών της! Μιλάμε για αδιανόητες καταστάσεις σε θεσμικό επίπεδο, που πλέον έχουν και την σφραγίδα «έγκρισης» του Αλέξη Τσίπρα.

Επικοινωνιακά πάντως ήταν αυτοκτονική η απόφασή του να πάει την συγκεκριμένη στιγμή στην συγκεκριμένη πρόεδρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This