Παρασκευή 30/7/2021

Θα καλέσει και τον νέο που μαρτύρησε στα χέρια του σκηνοθέτη η κ. Σακελλαροπούλου;

Καταδικάζουμε τον βιασμό, εκτός εάν ο δράστης ανήκει στον κύκλο μας.

«Προς Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Αυτόν που καταγγέλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για «διάφορα» τύπου Μπεκατώρου θα τον καλέσετε για ακρόαση στο Προεδρικό προς επιβράβευση; Ή θα υπερισχύσει η συμπάθειά σας για τον γνωστό σας κύριο Λιγνάδη; Οταν δεν προσέχει κανείς, αυτά συμβαίνουν! Εχει ο καιρός γυρίσματα, κυρία Πρόεδρε», αναρωτιούνται οι Έγκυρες Πηγές της εφημερίδας Δημοκρατία.

Εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση η κυρία Σακελλαρόπουλου να καλέσει τον άτυχο νέο που μαρτύρησε στα χέρια του σκηνοθέτη, όπως ο ίδιος περιγράφει στην εξομολόγηση του που προκαλεί πραγματικά αποτροπιασμό.

Ας θυμηθούμε ότι μιλάμε για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας η οποία τίμησε με την παρουσία της τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κώστα Τσόκλη, ο οποίος είναι ο μοναδικός έλληνας στην ιστορία που από το βήμα της δημόσιας τηλεόρασης μάλιστα, έχει υπερασπίσει βιαστές και παιδεραστές. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Αντίθετα, από προχθές τόσο το προεδρικό μέγαρο όσο και το μέγαρο Μαξίμου έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να εξαφανίσουν φωτογραφίες και αναφορές με τον σκηνοθέτη που σήμερα καταγγέλλεται.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το εμετικό σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας, όπου γνωστός σεξιστής που στο παρελθόν έχει υμνήσει ακόμα και την Χρυσή Αυγή, πλέκει μία απίστευτη θεωρία συνωμοσίας με υποτιθέμενο θύμα την Κ. Σακελλαροπούλου.

Σεξιστές, βιαστές, απολογητές του βιασμού και της παιδεραστίας, χορεύουν γύρω από την εξουσία. Γι’ αυτό και κάποιοι φαίνεται να έχουν προνομιακή αντιμετώπιση από κάποιους άλλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ