Συγκινητική η στήριξη Κυριάκου στους σεισμόπληκτους της Κρήτης

Ηχηρή απάντηση σε όσους τον κατηγορούν για «αναισθησία»

Must Read

Σε μία σπάνια επίδειξη ευαισθησίας για πολιτικό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε έμπρακτα ότι διαθέτει ενσυναίσθηση και υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης στους πληττόμενους συμπολίτες του.

Ευγενή αισθήματα που το ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Κρήτη και την παραλία στο Μαράθι.

Η παρουσία του ήταν απολύτως σημειολογική. Επέλεξε να καθίσει σε πλαστική καρέκλα, όχι στις πολυτελείς ξαπλώστρες, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους άστεγους σεισμόπληκτους, οι οποίοι κάθονται ακριβώς σε παρόμοιες λευκές πλαστικές καρέκλες.

Το σημαντικότερο; Για να δείξει πόσο συμπάσχει, δεν χρησιμοποίησε καν ομπρέλα, ούτε φυσικά αντίσκηνο. Μία μεγαλειώδης επίδειξη ταπεινότητας, προκειμένου να νιώσει στο πετσί του ακόμα εντονότερα την ταλαιπωρία του άστεγου συμπολίτη. Ο οποίος λόγω της μεγαλοψυχίας του πρωθυπουργού, διαθέτει τουλάχιστον ένα ευρύχωρο αντίσκηνο.

Και η σύζυγός του Μαρέβα Μητσοτάκη, συγκλόνισε για άλλη μια φορά με την ανθρωπιά της και την λιτή εμφάνιση με την πετσέτα σε ρόλο παραβάν. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τους σεισμόπληκτους λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά.

Μακάρι όλοι οι ηγέτες του κόσμου να είχαν τις ευαισθησίες του πρωθυπουργικού ζεύγους. Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This