Έξαλλοι στο Μαξίμου με τον Κύρτσο: Παραλλήλισε τον φυλακισμένο Μπορίσοφ με τον Μητσοτάκη!

Ψάχνουν τρόπο να τον «αντιμετωπίσουν»

Must Read

Το τελευταίο χτύπημα του Γιώργου Κύρτσου κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν και το ισχυρότερο. Ενδεικτικό το γεγονός ότι έχει προκαλέσει αλλοφροσύνη στο μέγαρο Μαξίμου, όπου πιθανότατα να οφείλεται και στην αποκάλυψη για την χρηματοδότηση της εταιρείας συμφερόντων του συζύγου της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, από το ελληνικό Δημόσιο με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειωθεί ότι το κλίμα είναι βαρύ για την πρόεδρο της Κομισιόν λόγω της αδιαφάνειας που έχει επιδείξει σε μία σειρά θεμάτων, αποφεύγοντας να απαντήσει σε σχετικά ερωτήματα στο ευρωκοινοβούλιο. Η συγκεκριμένη υπόθεση όμως είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει «τσουνάμι» σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής λοιπόν, παραλλήλισε την μοίρα του συλληφθέντα τέως πρωθυπουργού της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ με αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη! Έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Η κίνηση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας κατά Μπορίσοφ,
σήμα κινδύνου για «σύστημα Μητσοτάκη»
Το «κουκούλωμα» Novartis.
Το στήσιμο της αγοράς ενέργειας υπέρ συμφερόντων.
Το ρεκόρ απευθείας αναθέσεων.
Το μοίρασμα κονδυλίων Ταμείου Ανάκαμψης,
μπορεί να διερευνηθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο
».

Το νέο χτύπημα Κύρτσου πραγματικά είναι το χειρότερο. Το γεγονός ότι είναι ευρωβουλευτής τον καθιστά πλέον άκρως επικίνδυνο όχι μόνο για την κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι βέβαιο ότι το Μαξίμου θα κάνει ό,τι μπορεί για να το αντιμετωπίσει. Δεν θα πρέπει να απορήσουμε εάν δούμε «αποκαλύψεις» εις βάρος του Γιώργου Κύρτσου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This