Στιγμές βασιλικής χλιδής στο προεδρικό μέγαρο

Επέστρεψε η λάμψη δεκαετίες μετά την κατάργηση της βασιλείας

Must Read

Εικόνες χλιδής που είχαμε να ζήσουμε από την χρυσή εποχή Παύλου και Φρειδερίκης διαδραματίστηκαν εχθές στο προεδρικό μέγαρο.

Χθες το μεσημέρι, συμπτωματικά ημέρα γιορτής Πέτρου και Παυλου στο προεδρικό Μέγαρο έγινε (από 13.00 έως 15.00) κάτι πρωτοφανές και πρωτότυπο, που είχαμε να το ζήσουμε επί δεκαετίες.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου οργάνωσε γιορτή για τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη στους κήπους του προεδρικού Μεγάρου! Όπως ακριβώς οργάνωνε η Φρειδερίκη για τον Βασιλέα Παύλο, την ίδια ημέρα.

Με φαγητά και ποτά, καλεσμένους και το προσωπικό της προεδρίας να εργάζεται στο φουλ.

Ποτέ κανένας προηγούμενος Πρόεδρος μετά το δημοψήφισμα για το Πολιτειακό δεν είχε αποτολμήσει κάτι τέτοιο στους πρώην Βασιλικούς κήπους, του πρώην ανακτόρου νυν προεδρικού Μεγάρου, σε καιρούς μάλιστα οδυνηρούς οικονομικά.

Ενδεικτικά, η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 19/6/22 αναφέρει στο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της ότι το ήμισυ της χώρας ζει στο φάσμα της φτώχειας και έρχονται χειρότερα για την πλέον χρεωμένη χώρα του πλανήτη.

Οφείλουμε να συγχαρούμε την κ. Σακελλαροπούλου που έχει το θάρρος να επιβάλλει τον σύντροφο της στο Μέγαρο και όχι μόνο, σε αντίθεση με τον απαράδεκτο και μισητό «Αντωνάκη» στην αξέχαστη ελληνική ταινία «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This