Το «αόρατο χέρι» που σπρώχνει την Δόμνα στον Πειραιά

«Πιθανότερο είναι να παραιτηθεί ο Κυριάκος από το να αναλάβει η Δόμνα την ευθύνη που της αναλογεί»

Must Read

Για άλλη μια φορά γαλάζιοι βουλευτές και πολιτευτές της Α Πειραιά έχουν βγει στα κάγκελα με την σκανδαλώδη προβολή της Δόμνας Μιχαηλίδου από τα συστημικά ΜΜΕ.

Εάν είχε συμβεί το ένα δέκατο από τα αίσχη που ζούμε σε υπουργό άλλης κυβέρνησης σε αντίστοιχη θέση, όχι μόνο δεν θα τον ξέπλεναν νυχθημερόν, αλλά θα τον υποχρέωναν σε παραίτηση με συνοπτικές διαδικασίες έπειτα από γενικευμένη κατακραυγή.

Η Δόμνα όμως προστατεύεται από ένα αόρατο χέρι, το οποίο μου το κατονόμασε ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. στον Πειραιά. Λέγοντας μου μάλιστα ότι «είναι πιθανότερο να παραιτηθεί ο ίδιος ο Μητσοτάκης, από το να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη η Δόμνα»…

Δεν έχει κι άδικο. Το ίδιο χέρι που τραβάει τώρα το χαλί κάτω από τον Κυριάκο, έχει αναλάβει εργολαβικά το «πρόγραμμα αναστήλωσης» της εικόνας της Δόμνας, προκειμένου να εκλεγεί πανηγυρικά στην Α Πειραιά…

Αχ και να ανοίξουν τα στόματα τους οι διευθυντές ειδήσεων των μεγάλων καναλιών, τι έχει να γίνει…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με κολοσσούς αναψυκτικών

Η αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «δημοκρατία» φέρνει στο φως το πάρτι των πολυεθνικών, καθώς δεν διαθέτουν την αναγκαία από τον νόμο «άδεια εμπορίας πόσιμου ύδατος»

More Articles Like This