Ο Κυριάκος επιστράτευσε τον Βορίδη για να επιτεθεί στον Κώστα Μπακογιάννη!

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν μπορεί να κατανοήσει ότι ο Κυριάκος έχει ένα υψηλό επίπεδο ήθους και δεν κάνει διακρίσεις λόγω συγγένειας. Ακόμα και στις παρακολουθήσεις.

Must Read

Εκνευρισμό στην ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών έχει προκαλέσει το συνέδριο της ΚΕΔΕ όπου οι δήμαρχοι «τα έχωσαν» στην κυβέρνηση και δεν υπάκουσαν στον Στέλιο Πέτσα που τους ζητούσε να μην σκέφτονται τι κάνει η κυβέρνηση γι’ αυτούς αλλά τι κάνουν αυτοί για την κυβέρνηση!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ειδικά ο χαρακτηρισμός της κυβέρνησης από τον Κώστα Μπακογιάννη ως «Πατισάχ» και «Σουλτάνο». Ένας χαρακτηρισμός που σίγουρα συνδέεται και με τις πρόσφατες αποκαλύψεις του σκάνδαλο των υποκλοπών όπου ο Κυριάκος φέρεται να παρακολουθούσε τον ανιψιό του αλλά και την αδελφή του ανηψιού του. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ο πρωθυπουργός μας έχει τέτοιο επίπεδο ήθους, που δεν αφήνει την συγγενική σχέση να τον αποσπάσει από τα καθήκοντά του.

 

Και σήμερα πήγε στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης για να κόψει τον βήχα των δημάρχων για νέους διορισμούς και να τους υπενθυμίσει ότι τους επέτρεψε να κάνουν διορισμούς. Από 61.000 μονίμους υπαλλήλους που ήταν όταν ανέλαβε, είπε ο υπουργός Εσωτερικών, σήμερα πλησιάζουν τους 64.000, δηλαδή υπήρξε αύξηση της τάξεως του 5%. «Όσο για το έκτακτο προσωπικό, παρέλαβα 9.000, σήμερα είναι 24.000 και κάποιοι λένε ότι δεν τους φτάνει», πρόσθεσε ο Μ. Βορίδης.

Τα νεύρα του Μ. Βορίδη κατά των δημάρχων δεν κρυβόντουσαν στην Ολομέλεια της Βουλής. Είναι χαρακτηριστικό ότι τους κατηγόρησε για «συμπαικτικές πρακτικές» με τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου.

Στο πλαίσιο αυτό είπε ότι δεν θα λάβει καμία πρόνοια ούτε για την παράταση των συγκεκριμένων συμβάσεων, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο μονιμοποιήσεων των συμβασιούχων. «Εδώ κανείς δεν απολύει κανένα. Εδώ λήγουν συμβάσεις και κανείς δεν είπε στους ανθρώπους αυτούς ότι θα μονιμοποιηθούν», είπε και κατηγόρησε τους δημάρχους ότι κάνουν τους δήθεν καλούς υπονομεύοντας την ακεραιότητα του συστήματος προσλήψεων αλλά και τη δυνατότητα πρόσβασης όλων των πολιτών στο Δημόσιο. «Τί θέλετε, να επιστρέψουμε στην εποχή που οι διορισμοί γίνονταν με ραβασάκια των κομματικών οργανώσεων;», διερωτήθηκε ο Μ. Βορίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This