Η Άννα – Μισέλ «κάρφωσε» τον στρατηγό Φλώρο!

Πρωτοφανής γκάφα της γαλάζιας ευρωβουλευτού

Must Read

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, φημίζεται για τις γκάφες της. Πριν από λίγο καιρό, έριξε το διαδίκτυο ποζάροντας με τσάντα Chanel και παπούτσια Χόγκαν σε τούνελ της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολά!

Υπέρκομψη Άννα Μισέλ στο τούνελ της Χεζμπολά

Τώρα όμως, ξεπέρασε κάθε όριο.

Σε ένα από τα γνωστά κρεσέντο δημοσίων σχέσεων και αυτοπροβολής, η Άννα – Μισέλ δημοσίευσε μία φωτογραφία η οποία ενδέχεται να καταστεί ιστορική.

Σε κοινωνική μάζωξη στην Αθήνα, η ευρωβουλευτής είχε την φαεινή ιδέα να «αναγκάσει» τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, να φωτογραφηθεί μαζί της.

Λίγη ώρα πριν την φωτογραφία όμως, ο στρατηγός είχε δεχτεί το τηλεφώνημα με το οποίο ενημερώθηκε πως υπήρξε και αυτός στόχος παρακολούθησης από την ΕΥΠ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ύφος του λοιπόν στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, δεν χρειάζεται σχολιασμό. Η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα…

Εμφανές το σοκ στο πρόσωπο του στρατηγού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This