Τρομακτική επίθεση της Καθημερινής στον Άδωνι Γεωργιάδη, με άρωμα KGB

Τέτοια δημοσιεύματα θέτουν σε κίνδυνο την ανάπτυξη της χώρας

Must Read

Δεν πρόκειται για ένα απλό δημοσίευμα. Δεν είναι κάποιο αθώο παραπολιτικό. Είναι ένα χτύπημα κατά τις εκλεγμένης κυβέρνησης, της εθνικής οικονομίας, της ανάπτυξης που βρίσκεται στα στιβαρά χέρια του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη. Και όλα αυτά, ενώ με κομμένη την ανάσα οι παγκόσμιες αγορές αναμένουν τις επόμενες κινήσεις του υπουργείου ανάπτυξης που θα εξασφαλίσουν την πολυπόθητη επενδυτική βαθμίδα στην Ελλάδα.

Έρχεται λοιπόν η εφημερίδα Καθημερινή και παρομοιάζει τον Άδωνι με τον «καρνάβαλο»!

Ποιος ωφελείται από τέτοια κακόβουλα δημοσιεύματα; Μα το έχει αποκαλύψει εδώ και μήνες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης την επιδιώκει το ξανθό γένος και προσωπικά ο Βλαδίμηρος Πούτιν.

Δεν μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία, όπως έχει ανακοινώσει ο Κυριάκος και να έρχεται η Καθημερινή να αποδομεί το τιτάνειο έργο της κυβέρνησης…

Ρίξτε Predator, Pegasus, ΕΥΠ και Κοντολέοντες στον Θέμη και τον Αλέξη, για να αποκαλύψουμε τους Καγκεμπίτες χειριστές τους…

Λευτεριά στον Αβιράμ…

Διαβάστε το εθνικά ολέθριο δημοσίευμα:

«Κε τε λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο

Αν ήταν άλλος, θα λέγαμε ότι φταίει η προεκλογική φούρια. Για τον αεικίνητο, όμως, υπουργό της Αναπτύξεως, που τρέχει με πυρηνική σύντηξη, προτού η σύντηξη ανακαλυφθεί, το επικοινωνιακό ντελίριο για το “καλάθι του νοικοκυριού” και, τώρα, για το “καλάθι του Αη Βασίλη” είναι business as usual. Τουλάχιστον, οι πόζες με τα λαμπιόνια και αγιοβασιλάκια-που μοιράζει επισήμως το ίδιο το υπουργείο- είναι ασυγκρίτως πιο χαριτωμένες από τους μπακαλογατίσιους ακκισμούς μπροστά στα ψυγεία με τα κοτόπουλα και τα ράφια με τα κονκασέ. Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα “καλάθι του Καρνάβαλου”, δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια. Τρέχει ήδη».

Φυσικά ο Άδωνις, υπερασπιζόμενος το εθνικό συμφέρον και την εθνική οικονομία, δεν άφησε αυτή την πρόκληση αναπάντητη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This