Κατασκοπικό θρίλερ στη Βουλή!

Must Read

Ναι, είναι γεγονός. Ο ηγέτης μας, ο πρωτοπόρος μεταρρυθμιστής μας, κατάφερε να κάνει την Ελλάδα, όπως οι μαγικές, προηγμένες χώρες που βλέπουμε στις ταινίες.

Μιλάμε για συνδυασμό της Σκότλαντ Γιάρντ και της ΜΙ6, στο ταπεινό, ελληνικό κοινοβούλιο!

Εννοείται, ότι κάτι τέτοιο δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Άλλωστε ο Κυριάκος είχε αποδείξει πως τα διηγήματα του Ζεράρ Ντε Βιλιέ, ωχριούν μπροστά στην δική του πραγματικότητα.

Αυτή τη φορά όμως, δεν είχαμε τα νερόβραστα, κατασκοπευτικά λογισμικά τα οποία αποξενώνουν τον άνθρωπο από τον άνθρωπο, τον στόχο από τον στόχο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κυριάκος, όπως είπε και η Δόμνα, έκανε στροφή στην συντήρηση και το απέδειξε..

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, υπήρχαν τρεις λειτουργοί του νόμου και της προστασίας του πολιτεύματος, γύρω από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στο κοινοβούλιο. Όχι σαν την άλλη φορά, που ο Κλουζώ τσιγκουνεύτηκε το μπαγιόκο και έστειλε φόρα παρτίδα τον στενό του συνεργάτη για να καταγράφει ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

Σήμερα είχαμε boots on the ground. Φαίνεται όμως ότι προδόθηκαν από τα επίσης συντηρητικά γουόκι τόκι που κρατούσαν, που μάλλον θύμιζαν ταινία με τον θρυλικό Θανάση Βέγγο.

Εκεί ακριβώς ήταν που παρενέβη η εκ Μάνης αντικατασκοπεία του Αντώνη Σαμαρά, με το γνωστό βλοσυρό βλέμμα, που αρκούσε για να τρέψει σε φυγή τους επίδοξους James Bond του πρίγκηπα μας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This