Ρούλα Κορομηλά: Η ανάρτησή της για την ενδοοικογενειακή βία

Must Read

Πάνω σε ένα ζήτημα, το οποίο συζητήθηκε αρκετά, θέλησε να τοποθετηθεί η Ρούλα Κορομηλά, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η διάσημη παρουσιάστρια, ιδιαίτερα εξοργισμένη, έθιξε τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη μια γυναίκα από τον σύντροφό της στην Κρήτη, που είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο διασωληνωμένη με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως είπε, μία ανάσα πριν από το 2021 και οι «νταήδες» σύζυγοι νομίζουν ότι έχουν το νομικό δικαίωμα να κακοποιούν ακόμα γυναίκες και παιδιά. «Κυκλοφορούν ανάμεσά μας αυτοί οι «ισχυροί» άρρωστοι τύποι! Βρίσκονται ανάμεσά μας οι γυναίκες που υφίστανται σωματική βία και αξίζει τον κόπο να τις ενθαρρύνουμε να βγουν από το φόβο και το σκοτάδι της απομόνωσης» έγραψε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η ίδια, επεσήμανε ότι κάθε γυναίκα πρέπει να αισθάνεται ισχυρή, να μην επιτρέπει σε κανέναν να την τρομοκρατεί, εκβιάζει, κακοποιεί με οποίο τρόπο. «Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ζει στο φως, στο όνειρο, στην ηρεμία, στον σεβασμό, στην ευτυχία και στην ελευθερία! Καμία γυναίκα δεν πρέπει να υπομένει και να τρέμει τους «νταήδες» επειδή μπορεί να αισθάνεται αδύναμη και εξαρτώμενη απο αυτούς…»

Η Ρούλα Κορομηλά κατέληξε τονίζοντας ότι η τοποθέτησή της γύρω από ζητήμα ενδοοικογενειακής βίας γίνεται πάντα με αγάπη και απέραντο σεβασμό προς όλους και ειδικά προς τις γυναίκες.

«Όχι ως ειδικός! Όχι ως ξερολας! Όχι ως δημόσιο πρόσωπο!!! Απλά! Ως άνθρωπος με ενσυναίσθηση, ενδιαφέρον και αγάπη προς όλους! Γυναίκες και παιδιά που κάποιοι «νταήδες» σας ρίχνουν βίαια και απάνθρωπα στο σκοτάδι των φαντασμάτων τους, μιλήστε και φροντίστε να φύγετε μακριά….», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχρολουσία από την απόφαση του Moody’s! 

Ο οίκος αξιολόγησης δεν έδωσε στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα και με ανάλυσή του δεν άλλαξε τις προοπτικές ούτε τη βαθμολογία

More Articles Like This