Η ερώτηση που εκνεύρισε την Ιωάννα Τούνη στο Instagram: «Κουράστηκα»!

Απηυδισμένη απάντηση στο Q & A

Must Read

Οτι η Ιωάννα Τούνη έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην της Γιάννη Σιδεράκη είναι γνωστό. Μπορεί η ίδια να μην έχει ποστάρει στο Instagram κάποια κοινή φωτογραφία τους, ωστόσο οι δυο τους είναι και πάλι μαζί από το καλοκαίρι, οπότε τον επισκέφτηκε στη Σέριφο, όπου εργαζόταν ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη φάση του, αλλά η Ιωάννα δεν θέλει να δημοσιεύσει κοινή φωτογραφία τους. Το δήλωσε ξεκάθαρα και σε follower της στο Instagram. «Σκοπεύεις να μας αποκαλύψεις τη σχέση σου; Φαίνεσαι πραγματικά ευτυχισμένη» ήταν το ερώτημα που της τέθηκε στο Q & A στο Instgram. «Έτσι όπως το σκέφτομαι, θα δείτε ξανά σύντροφό μου μετά από αρραβώνα ή εγκυμοσύνη! Κουράστηκα» απάντησε η Ιωάννα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This