Ολόκληρη δεσποινίδα η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα!

H Βικτώρια σε σπάνια φωτογραφία με τη μαμά της

Must Read

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και διακριτικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. H Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας ένωσαν τις ζωές τους το 2010 και αφού επισφράγησαν τον έρωτά τους με ένα παιδί, παραμένουν αγαπημένοι και ενωμένοι μέχρι σήμερα.

Σχεδόν δώδεκα χρόνια μετά, η κόρη του ζευγαριού Βικτώρια, έχει γίνει μια μικρή δεσποινίδα η οποία φυσικά έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της στην οποία μάλιστα μοιάζει πολύ. Μαμά και κόρη απολαμβάνουν πλέον κοινές δραστηριότητες, ενώ η Γωγώ στέκεται σαν φίλη στο πλευρό της τώρα που μπαίνει στην περίοδο της εφηβείας.

Με αφορμή τα γενέθλιά της κόρης, η Γωγώ Μαστροκώστα δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Βικτώρια και της ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Happy 12‼️Η ζωή μου όοοολη! Χρόνια πολλά αστέρι μου!» έγραψε η περήφανη μανούλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This