H Δέσποινα Μοιραράκη σε χριστουγεννιάτικη διάθεση στόλισε με τον σύζυγό της ένα δέντρο…υπερπαραγωγή (video)

Δεν θα μπορούσε να είχε κάτι απλό η «βασίλισσα του χαλιού».

Must Read

Η Δέσποινα Μοιραράκη ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να γίνει η «βασίλισσα του χαλιού».

Από ένα ταξίδι που είχε κάνει στο Λονδίνο ξεκίνησαν όλα! Είχε πάει εκεί για να αγοράσει αντίκες και έργα τέχνης και γνώρισε έναν έμπορο από την Περσία, ο οποίος της χάρισε το πρώτο της χαλί. Έξι μήνες αργότερα ο ίδιος έμπορος την έπεισε να αγοράσει ένα μεταξωτό χαλί προκειμένου να το πουλήσει, κι έτσι στις αρχές της δεκαετίας του 1990 άνοιξε το πρώτο της μαγαζί με χειροποίητα χαλιά. Με πείσμα, υπομονή και πολύ δουλειά έφτασε στην κορυφή που είναι σήμερα.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και η αγαπημένη επιχειρηματίας μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη, θέλοντας να ομορφύνουν αυτές τις ημέρες χαράς, στόλισαν το Χριστουγεννιάτικό τους δέντρο, το οποίο όπως φαίνεται και από τον προσωπικό λογαριασμό της Δέσποινας Μοιραράκη, στο Instagram, είναι υπερπαραγωγή.

«Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου έχει μια ξεχωριστή μαγεία ειδικά όταν το στολίζεις με τα άτομα που αγαπάς και σε αγαπάνε! Όλοι μας έχουμε έντονες αναμνήσεις από τον στολισμό του δέντρου, η μουσική, το γιορτινό κλίμα, τα ωραία στολίδια, τα λαμπάκια, όλα μαζί, μας κάνουν να περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία αυτήν τη στιγμή! Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This